Home » Administratie » Biroul prefectului, inundat!

Biroul prefectului, inundat!

Biroul prefectului, situat în Palatul Administrativ al județului, a fost afectat de ploile abundente din ultima perioadă, după ce apa s-a infiltrat prin instalația electrică și a curs din tavan pe masa de lucru, o situație similară fiind și în sala de ședințe a instituției.

Ploile abundente din ultima săptămână au afectat și o parte din spațiile din Prefectura Vaslui, după ce apa s-a infiltrat și a curs în unele birouri ale instituției. Cel mai afectat de situație apărută este chiar biroul prefectului, unde apa acumulată pe balconul de la etajul superior a pătruns pe tubulatura instalației electrice și apoi a curs direct pe masa de lucru a reprezentantului guvernului în teritoriu. Femeia de serviciu a intervenit pentru strângerea apei, fiind lăsate și geamurile biroului deschise pentru a preveni formarea mucegaiului.

”Am atenționat administratorul clădirii (n.r.- Consiliul Județean) ca, atunci când vremea le va permite, să intervină și să facă reparațiile necesare. Reprezentanții Consiliului Județean ne-au dat asigurări că vor interveni pentru a preveni astfel de incidente neplăcute”, a declarat subprefectul județului Vaslui, Mircea Gologan.

O situație similară cu cea din biroul prefectului este și în sala de ședințe a Prefecturii Vaslui, unde apa s-a infiltrat prin tavan de pe terasa încăperii. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: