Home » Sport » Atletico Vaslui a coborât pe locul patru, după ce a stat etapa trecută

Atletico Vaslui a coborât pe locul patru, după ce a stat etapa trecută

În această etapă intermediară, formația Atletico Vaslui (15 puncte) a fost nevoita să stea, astfel ca a pierdut fotoliul de lider și a coborât pe locul patru. Marți și miercuri, în campionatul Ligii a III-a a fost programată să se desfășoare prima etapă intermediară din acest sezon, runda a opta. Nu a fost însă cazul pentru toate cele cinci serii din eșalonul trei, ci doar pentru cele trei alcătuite din 15 echipe și care au fost programate să dispute după un format bazat pe tabela Berger de 16.

Astfel, echipele din seriile I, III și V au jucat la mijlocul acestei săptămâni în cadrul etapei a opta, iar vineri și sâmbătă sunt programate să își dispute deja meciurile din etapa a 9-a. Cât privește cluburile din seriile II și IV, acestea au stat, iar la finalul săptămânii își desfășoară meciurile din etapa a 8-a.

Pe primul loc se afla acum AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, cu 17 puncte. Aceasta a învins cu greu în deplasare la Sportul Chișcani, cu un gol marcat de Bajko Barna în minutul 90. AFC Hărman ocupă locul secund, după ce a înregistrat tot un succes, scor 1 – 0 în deplasare la Olimpic Cetate Râșnov. Pe trei se află Sporting Liești, cu 16 puncte, dar și un meci mai mult jucat. Candidată serioasă la podium rămâne și Metalosport Galați care are 13 puncte după doar șase partide disputate. Gălățenii s-au impus și ei tot cu 1 – 0 în fața celor de la AFC Odorheiu Secuiesc.

Atletico Vaslui revenise pe primul loc în Seria 1 a Ligii a III-a, dupã ce a dispus etapa trecută cu 4-2 de Sport Club Bacãu. Valentin Buhăceanu a fost în mare formă și a adus victoria vasluienilor după ce a marcat toate golurile echipei noastre. A deschis scorul în minutul 17, iar zece minute mai târziu a făcut 2 – 0. Hattrick-ul a venit la doar două minute de la reluarea partidei. Băcăuanii au revenit apoi în joc prin Lupu care a marcat de două ori (61 și 68). Atacantul vasluian a închis însă tabela și a înlăturat orice formă de dubiu în privința câștigătoarei. Cu șapte goluri marcate în primele șapte etape Buhăceanu este golgheterul vasluienilor. Acesta nu știe să marcheze goluri puține, iar pe toate celelalte trei goluri le-a marcat în partida cu CSM Pașcani. Egipteanul Hany Ragab, cu șase goluri marcate până acum, este și el în mare formă.

Victoria cu Sport Club Bacău a fost una cu însemnătate specială pentru Sorin Sava, care a debutat cu un succes ca principal al grupării Atletico Vaslui. Dar și pentru întreaga echipă, care nu a cunoscut încă gustul înfrângerii pe teren propriu. Gabriel Crăciun va fi în continuare alături de clubul vasluian, în calitate de antrenor secund. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: