Home » Social » (Galerie foto) Bârlădenii au luat cu asalt cinematograful la avanpremiera filmului „Afacerea Est”

(Galerie foto) Bârlădenii au luat cu asalt cinematograful la avanpremiera filmului „Afacerea Est”

Miercuri seara, de la ora 20.00, 220 de bârlădeni au dorit să vizioneze filmul „Afacerea Est”, o comedie dulce-amară, în care au jucat, în roluri episodice, și trei actori ai Teatrului „Victor Ion Popa” din Bârlad – George Sobolevschi, Lucian Arhire și Alex Savu.

Pentru că cererea a fost destul de mare, administratorii cinematografului Victoria au pus la dispoziția publicului și sala mică a cinematografului, unde a fost proiectat afacerea-est-2simultan filmul. Au fost prezenți în sală, alături de actorii bârlădeni, și patru protagoniști principali ai filmului – actorii Ion Sapdaru, Constantin Pușcașu și Daniel Busuioc. Echipa de actori a fost prezentată publicului înainte de proiecția filmului, iar actorii bârlădeni au fost felicitați pentru modul în care s-au integrat în echipă. Chiar dacă scenele în care a jucat bârlădeanul Alex Savu au fost tăiate la montaj, actorul a fost aplaudat la scenă deschisă.

Oaspeții s-au simțit minunat la avanpremiera de la Bârlad a filmului regizat de Igor Cobileanschi. Au fost impresionați de calitatea publicului și de condițiile excepționale oferite de sala cinematografului Victoria. Actorul Ion Sapdaru a ținut să felicite administratorii cinematografului pentru calitatea imaginii, a sonorizării, calități pe care le-a mai întâlnit doar la Cannes.

La finalul proiecției, actorii au oferit autografe, au făcut poze cu cinefilii și au ciocnit câte un pahar cu șampanie. La eveniment au participat și oficialități ale orașului. Cei care nu au putut ajunge la avanpremiera filmului „Afacerea Est”, îl vor putea viziona de pe 28 octombrie până pe 3 octombrie, când va rula în toate cinematografele din țară, inclusiv la Bârlad. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: