Home » Social » DSVSA Vaslui are un nou director! Traian Petcu a fost înlocuit de Carmen Rumanescu

DSVSA Vaslui are un nou director! Traian Petcu a fost înlocuit de Carmen Rumanescu

de Razvan CĂLIN și Ionuț PREDA

De câteva zile, în fruntea Direcției Sanitare veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Vaslui se află un nou director, respectiv medicul veterinar Carmen petcu_traian33Rumanescu. Ea a fost numit prin ordin al președintelui ANSVSA, înlocuindu-l în funcție pe Traian Petcu, care și- dat demisia

Până în momentul de față, Carmen Rumanescu a condus Serviciul Antifraudă din cadrul DSVSA Vaslui. Se pare că în spatele acestor mișcări de la nivelul conducerii DSVSA Vaslui s-ar afla un alt medic veterinar valsuian – Mihai Ponea, fost director executiv al instituției vasluiene – cel care din primăvara acestui an a fost numit vicepreședinte al ANSVSA.

De altfel, primele ”mișcări de trupe” la nivelul conducerii DSVSA Vaslui au apărut încă din vara acestui an, când directorul adjunct Nelu Munteanu a primit decizie de transfer la DSVSA Giurgiu. Pe ”lista neagră” ar fi figurat încă de atunci și directorul Petcu, însă acesta se pare că a reușit să mai amâne deznodământul inevitabil.

Preț de câteva luni, Petcu a lipsit de la cârma DSVSA Vaslui pe motiv de ”boală”, anunțând că ar fi suferit o fractură la un picior în urma unui accident casnic. Iată că, până la urmă, figura nu a ținut prea mult, așa că de câteva zile în fruntea DSVSA Vaslui a fost numită Carmen Rumanescu.

Îmi doresc să încheiem anul 2016 cu îndeplinirea 100% a programului național de supraveghere. Totodată, îmi doresc să îmbunătățim relațiile cu cetățenii, cu toți beneficiarii, cu presa, și să fim alături de toți cei care beneficiază și vor beneficia de serviciile noastre. Însă, prioritatea numărul unu va fi, așa cum spune și titulatura instituției, siguranța alimentelor”, a declarat pentru Est News directorul DSVSA Vaslui, Carmen Rumanescu.

Prin același ordin al ANSVSA, Narcisa Neculiță a fost numită, tot interimar, director adjunct al DSVSA Vaslui.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: