Home » Social » ULTIMA ORA: Militar bârlădean rănit în accident în timpul manifestărilor dedicate Zilei Armatei!

ULTIMA ORA: Militar bârlădean rănit în accident în timpul manifestărilor dedicate Zilei Armatei!

Incident neplăcut în această dimineață, în timpul manifestărilor organizate de conducerea Garnizoanei Bârlad dedicate Zilei Armatei Române: un soldat care participa la activtățile organziate în centrul orașului a fost rănit în urma unui accident rutier. Militarul este bârlădean, lucra în cadrul Batalionului 83 LAROM ”Bogdan I” și făcea parte din efectivul de securitate amplasat în zona Cercului Militar Bârlad, acolo unde Garnizoana Bârlad a organizat o expoziție cu tehnică de luptă pentru publicul larg. Este vorba de un teren viran, situat în imediata apropiere a Cercului Militar, acolo unde anual se derulează astfel de activități organizate de Garnizoana Bârlad.

”Soldatul era postat chiar la intrarea pe terenul împrejmuit unde se derula expoziția de tehnică militară. La un moment dat, dintr-o curte de vizavi a ieșit o mașină condusă de o doamnă care în loc să meargă pe stradă a intrat direct în soldatul nostru. Acesta a avut timp să se ferească, dar nu complet, așa încât l-a acroșat. A fost rănit la picioru stâng, dar nu este ceva foarte grav, adică să aibă piciorul rupt sau cine știe ce altceva mai rău”, ne-a declarat maiorul Bogdan Ursu, purtătorul de cuvânt al Batalionului 83 LAROM ”Bogdan I”.

Militarul a fost transportat la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman”, iar cazul este cercetat atât de de Biroul Poliției Rutiere Bârlad, cât și de o comisie specială numită de comandantul unității militare.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: