Home » Social » Vasluienii au ascultat, la câteva grade Celsius, muzică de fanfară militară, în preambulul Zilei Armatei Române

Vasluienii au ascultat, la câteva grade Celsius, muzică de fanfară militară, în preambulul Zilei Armatei Române

Câteva zeci de vasluieni au ascultat, luni după-amiază, la câteva grade Celsius, muzică de fanfară militară, în preambulul Zilei Armatei Române. Alături de cei adunați în Piața Civică de acordurile fanfarei, s-au aflat și șefii primăriei și ai Prefecturii Vaslui.

Sărbătorirea Armatei Române a debutat în municipiul reședință cu o zi mai devreme față de data înscrisă în calendar pentru acest eveniment. Pe o vreme mohorâtă și rece, câteva zeci de vasluieni s-au adunat în Piața Civică pentru a asculta acordurile muzicii de fanfară militară, formație adusă de la Iași special pentru acest eveniment. Evident, de la eveniment nu au lipsit nici autoritățile locale și județene, care au îndurat temperaturile de afară pe durata celor 50 de minute de concert în aer liber. Au lipsit, însă, discursurile oficialilor vasluieni care, probabil, se păstrează pentru astăzi, când, de la ora 11.00, este programată depunerea de coroane la monumentul eroilor din vecinătatea Liceului ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui.

De prezența fanfarei au profitat și trei angajați ai Centrului Militar Județean, care au prezentat oferta locurilor disponibile pentru școlile militare din țară. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: