Home / Sport / Etapa a doua a fazei județene a Cupei României a fost plină de evenimente. Ploaie de goluri la Unirea Alexandru Vlahuță – FDR Tutova

Etapa a doua a fazei județene a Cupei României a fost plină de evenimente. Ploaie de goluri la Unirea Alexandru Vlahuță – FDR Tutova

Iubitorii de fotbal din județul Vaslui au avut ce vedea sâmbătă și duminică, zile în care a fost programată cea de-a doua etapă a Cupei României. În cadrul celor șase partide s-au marcat nu mai puțin de 41 de goluri, o medie de aproape șapte pe meci.

De-a dreptul spectaculos a fost meciul dintre Unirea Alexandru Vlahuță și FDR Tutova, câștigat de gazde cu 7 – 6. Oaspeții au condus la pauză cu 2 – 1, dar la finalul celor 90 de minute scorul era 4 – 4. După prima repriză a prelungirilor Unirea Alexandru Vlahuță conducea cu 6 – 5. Însă ambii adversari au luptat până în ultima clipă pentru calificare. FDR Tutova a mai marcat o dată, dar a trebuit să se recunoască învinsă după ce și gazdele au reușit să le mai trimită o dată mingea în plasă.

Un eveniment nefericit pentru fenomenul fotbalistic a avut loc la meciul dintre Viitorul Văleni și Star Tătărani, unde meciul a fost întrerupt. Un spectator a intrat pe teren și a agresat un arbitru asistent, iar centralul a oprit meciul. După ce scorul era 3 – 2 pentru oaspeți în minutul 105, cele două formații sunt nevoite să aștepte cu sufletul la gură decizia luată de Comisia de Disciplină.

Vulturul Bălteni, echipă cu o singură victorie în cinci meciuri în Liga a V-a a reușit o victorie mare cu Racova Pușcași, scor 5 – 3. În partida din campionat gazdele pierduseră în fața liderului seriei I Vaslui Vest cu un neverosimil 1 – 5.

Victoria Muntenii de Jos a învins fără emoții pe Voința Ștefan cel Mare, scor final 5 – 1. Viitorul Rebricea a învins și ea ușor pe SMART Negrești, scor 3-1. Duelul dintre SC 2000 Lipovăț și Steaua Ivești a fost însă extrem de disputat. După ce la pauză scorul era 1 – 1, au mai fost marcate alte trei goluri. Oaspeții au învins în cele din urmă cu 3 – 2. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: