Home / Justitie / Hușean cu “palmares de invidiat”: distrugere, lovire, furt calificat și violare de domiciliu

Hușean cu “palmares de invidiat”: distrugere, lovire, furt calificat și violare de domiciliu

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Huși efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pe numele lui C. Mihai, de 31 de ani, care a comis șapte infracțiuni pe raza municipiului Huși și a comunei Stănilești.

Acesta este bănuit de comiterea a două infracțiuni de distrugere, trei infracțiuni de lovire sau alte violențe, o infracțiune de furt calificat și o infracțiune de violare de domiciliu, fapte comise în perioada ianuarie – octombrie.

Furia bărbatului față de o familie nu a avut limite și a produs o serie de incidente de-a lungul acestui an, datorită unor neînțelegeri pe fondul unor datorii neachitate. Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în luna ianuarie a acestui an, bărbatul a provocat distrugeri la un autoturism aparținând unui tânăr, în vârstă de 30 de ani, din comuna Drânceni. O lună mai târziu, între cele două persoane a avut loc un alt conflict spontan, tânărul a fost lovit și i s-a furat telefonul mobil. În luna septembrie a avut loc un conflict spontan și între Mihai C. și tatăl tânărului, care a fost lovit atunci când aceștia s-au întâlnit pe o stradă din municipiul Huși. În luna octombrie, în timp ce tânărul de 30 de ani se afla la o vulcanizare de pe raza municipiului Huși a fost lovit iar.

Polițiștii au mai stabilit faptul că în luna august a acestui an, Mihai C. a găsit de cuviință să își facă iar singur dreptate, pe fondul unui conflict mai vechi. A pătruns fără drept în curtea unui bărbat din comuna Stănilești și i-a avariat autoturismul.

Polițiștii hușeni l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă care a dispus cercetarea bărbatului în stare de libertate. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Ambulanțier cercetat penal după ce a agresat un copil pe o stradă în Huși

Un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui este ...

TIR cu 24 de tone de melasă, răsturnat între Huși și Crasna din cauza vitezei. Pompierii au intervenit în zonă

O autocisternă plină cu melasă s-a răsturnat în afara ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: