Home » Justitie » Hușean cu “palmares de invidiat”: distrugere, lovire, furt calificat și violare de domiciliu

Hușean cu “palmares de invidiat”: distrugere, lovire, furt calificat și violare de domiciliu

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Huși efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pe numele lui C. Mihai, de 31 de ani, care a comis șapte infracțiuni pe raza municipiului Huși și a comunei Stănilești.

Acesta este bănuit de comiterea a două infracțiuni de distrugere, trei infracțiuni de lovire sau alte violențe, o infracțiune de furt calificat și o infracțiune de violare de domiciliu, fapte comise în perioada ianuarie – octombrie.

Furia bărbatului față de o familie nu a avut limite și a produs o serie de incidente de-a lungul acestui an, datorită unor neînțelegeri pe fondul unor datorii neachitate. Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în luna ianuarie a acestui an, bărbatul a provocat distrugeri la un autoturism aparținând unui tânăr, în vârstă de 30 de ani, din comuna Drânceni. O lună mai târziu, între cele două persoane a avut loc un alt conflict spontan, tânărul a fost lovit și i s-a furat telefonul mobil. În luna septembrie a avut loc un conflict spontan și între Mihai C. și tatăl tânărului, care a fost lovit atunci când aceștia s-au întâlnit pe o stradă din municipiul Huși. În luna octombrie, în timp ce tânărul de 30 de ani se afla la o vulcanizare de pe raza municipiului Huși a fost lovit iar.

Polițiștii au mai stabilit faptul că în luna august a acestui an, Mihai C. a găsit de cuviință să își facă iar singur dreptate, pe fondul unui conflict mai vechi. A pătruns fără drept în curtea unui bărbat din comuna Stănilești și i-a avariat autoturismul.

Polițiștii hușeni l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă care a dispus cercetarea bărbatului în stare de libertate. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: