Home » Justitie » În timp ce era anchetat pentru furt, un bârlădean a comis-o din nou!

În timp ce era anchetat pentru furt, un bârlădean a comis-o din nou!

de Răzvan CĂLIN

Recent, polițiștiii bârlădeni au reușit să bage după gratii un individ – Dănuț E., în vârstă de 32 de ani, din Bârlad – care este autorul mai mult furturi. Culmea, ultima sa ”haiducie” a comis-o chiar în timp ce era anchetat de oamenii legii pentru alte câteva furturi.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Poliției Bârlad au fost sesizați de administratorul unei societăți cu punct de lucru în Piața ”Sf. Ilie”, cu privire la faptul că un bărbat i-a sustras bunuri expuse la vânzare în fața magazinului, în valoare de 195 de lei. Imediat, la fața locului a fost direcționată o echipă de polițiști care a identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind Dănuț E. Asupra acestuia a fost găsită suma de 60 de lei, bani proveniți din valorificarea unor bunuri sustrase. Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Individul era pus sub control judiciar încă din septembrie 2016, din cauză că este cercetat pentru alte nouă infracțiuni de furt și furt calificat, comise în perioada martie 2015 – septembrie 2016, pe raza municipiului Bârlad. Prejudiciul total a fost evaluat la aproximativ 5.000 de lei. După ultima sa ispravă, bărbatul a fost reținut de polițiști 24 de ore, iar ulterior prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivă. Instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă pe numele individului pentru o perioadă de 30 de zile.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: