Home / Administratie / Candidații la Parlament s-au călcat pe picioare la depunerea dosarelor la Biroul Electoral Județean

Candidații la Parlament s-au călcat pe picioare la depunerea dosarelor la Biroul Electoral Județean

Candidații la Parlament din județ s-au călcat pe picioare la depunerea dosarelor la Biroul Electoral Județean Vaslui în penultima zi în care o mai puteau face. Pe lângă PNL, ALDE și PRU, a stat la rând la ușa BEJ și singurul candidat independent din județ, Sorin Chelmu, fost secretar general al Guvernului Cioloș.

Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui a fost luat cu asalt în penultima zi în care se mai pot depune candidaturile pentru Parlamentul României. Primul care a ajuns la ușa BEJ a fost Sorin Chelmu, singurul independent din județ care va intra în cursa electorală pentru un post de deputat. Fostul secretar al Guvernului Cioloș a trebuit să aștepte zeci de minute la etajul doi al Casei de Cultură pe motiv că nimeni din conducerea Biroului Electoral Județean nu era la treabă. Cu câteva dosare în sacoșă, și reprezentanții Partidului România Unită au rezemat pereții Casei de Cultură, dornici să-și depună și ei candidaturile pentru Parlament. Întârzierea generată de președintele BEJ, Adina Alexandru, a făcut ca Sorin Chelmu să se intersecteze cu echipa de candidați a PNL, care-și programaseră depunerea dosarelor la ora 15.00.

Am depus candidaturile la BEJ cu speranța obținerii unui rezultat pozitiv, mai bun ca la alegerile locale. Ne dorim să schimbă ceva atât ca nivel de trai al românilor cât și ca mentalitate. Cu siguranță vom avea un guvern liberal pentru care județul Vaslui va deveni prioritate”, a declarat senatorul Nelu Tătaru, președintele Organizației Județene Vaslui a PNL.

După Chelmu și liberali, a venit rândul celor de la ALDE să-și depună dosarele la BEJ. Spre deosebire de PNL, care a venit cu aproape toți candidații, liberal-democrații lui Tăriceanu și Constantin nu s-au înghesuit la Biroul Electoral Județean. Singurii prezenți au fost candidații de pe primele două locuri la Camera Deputaților, respectiv fostul secretar de stat Cristian Cosmin și copreședintele ALDE Vaslui, Emil Dorin. ”Obiectivul nostru pentru aceste alegeri este obținerea a două posturi de deputat și unul de senator. Noi sperăm să scoatem un scor mai bun ca la locale, cu două cifre”, a precizat Cristian Cosmin.

Primii care au deschis ”balul” au fost popularii lui Băsescu, care s-au prezentat cu dosarele de candidaturi la Biroul Electoral Județean în cursul zilei de marți. Aseară, și reprezentanții UDMR au depus liste complete de candidați la BEJ, fără ca vreo unul să fie din județul Vaslui. Singurul partid parlamentar care nu și-a depus listele de candidați este PSD, care și-a anunțat prezența la BEJ în cursul zilei de astăzi. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Tânăr venit din străinătate, găsit cu o armă asupra sa în timp ce era escortat de poliție spre un centru de carantină

Un tânăr de 36 de ani, din comuna vasluiană ...

Copil de un an și jumătate, dus în stare critică la spital după ce a căzut într-o balie cu apă

Un copil de un an și jumătate, din localitate ...

COVID-19 lovește și sectorul public. Peste 35.000 de bugetari vasluieni vor intra în șomaj tehnic

de Dănuț CIOBANU  Bugetarii de la nivelul județului Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: