Home » Justitie » Șase tineri s-au luat la bătaie pe stradă, în Bârlad

Șase tineri s-au luat la bătaie pe stradă, în Bârlad

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bârlad au reținut șase persoane cu vârste între 16 și 33 de ani, care au săvârșit infracțiuni cu violență pe raza municipiul Bârlad.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a șase tineri: Marian D., de 23 de ani, Vlăduț F., de 20 de ani, Leonard B., de 33 de ani, Sergiu A. de 22 de ani, din municipiul Bârlad, Ionuț V., de 19 ani, din comuna Ciocani și Marian M., de 17 ani, din comuna Epureni, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe și amenințare.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că în ziua de 14 octombrie, în timp ce se aflau în autogara municipiului Bârlad, între Vlăduț F. și Marian M. a avut loc un conflict spontan. Cel din urmă i-a adresat amenințări celuilalt tânăr, iar în zilele următoare între cei doi tineri au continuat amenințările au curs fluviu pe rețelele de socializare.

În ziua de 19 octombrie, în timp ce Marian M. se afla împreună cu un alt tânăr pe raza municipiului Bârlad, s-a întâlnit cu Vlăduț F. care era însoțit de Ionuț V., Marian D., Leonard B., și Sergiu A. Între tineri a izbucnit un alt conflict și s-au lovit reciproc.

Polițiști din structurile de investigații criminale și de ordine publică au efectuat marți șase percheziții la domiciliile persoanelor implicate în aceste fapte, iar trei dintre tineri, Marian M., Vlăduț F. și Marian D. au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore. Aceștia vor fi prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe și amenințare. Ceilalți trei tineri sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. (G.P)

About Tehno Redactor

One comment

  1. cand lumea tipa ca toti cei care stau pe la casa Sturdza noaptea pe strada SUNT NISTE INFRACTORI nu asculta si nu vede nimeni dar cand se intampla ceva , vai ce caz a rezolvat politia !!! sa va fie rusine , saptaman trecuta au patrulat 2 zile dupa care si-au reluat alte trasee …. drogatiii iar s-au adunat si stau prin scarile blocurilor B 2 si D3 …..

%d blogeri au apreciat: