Home » Sport » CSS Bârlad găzduiește meciurile de rugby dintre România și Cehia la Under 18

CSS Bârlad găzduiește meciurile de rugby dintre România și Cehia la Under 18

Bârladul a fost ales de Federația Română de Rugby ca locație în care se vor desfășura două meciuri test între România U18 și reprezentativa similară a Cehiei. Stagiul de pregătire centralizată va avea loc la Clubul Sportiv Școlar (CSS) între 7 și 14 noiembrie. Reunirea va avea la ora 11:00 în data de 7 noiembrie la sediul Federației Romane de Rugby, de pe Bd. Mărăști 18-20 pentru sportivii din regiunile Ardeal, Muntenia și Dobrogea și la ora 17:00 la CSS Bârlad – Hotel pentru sportivii din regiunea Moldova. Meciurile sunt prevăzute în data de 11 noiembrie de la ora 15:00 și în data de 13 noiembrie de la ora 11:00.

CSS Bârlad continuă tradiția de a fi o pepinieră demnă de luat în seamă. Dacă la Snagov, în luna octombrie în naționala U18 au fost selecționați șapte rugbyști de la CSS Bârlad, de data aceasta nu mai puțin de zece întregesc lotul echipei. Este vorba despre stâlpul Răzvan Belehut, trăgătorul Marius Ripan, jucătorii de linia a II-a Vlad Vișan și Radu Anton, mijlocașul la grămadă Petru Azoiței, mijlocașul la deschidere Mihai Costea, centrul Sebastian Munteanu, aripa Giani Tănase și fundașii Cosmin Botezatu și Vlad Leica. Clubul din localitate oferă soluții pe toate posturile, cu excepția celui de linia a III-a și este la mare distanță de CNE CSS2 Baia Mare și CSM Olimpia care oferă doar câte trei jucători. Stejăreii se pregătesc pentru participarea la Campionatul European care va avea loc anul viitor. Staff-ul tehnic a stabilit un lot de 29 de jucători, iar zilele următoare va mai fi convocat un jucător pentru a intra în stagiu 30 de sportivi.

Lotul celor 29 de sportivi selecționați pentru acest stagiu:

Stâlp: Flavian Cuprian (LPS Constanța), Alin Manda (CNAV), Mugurel Costea (CS Dinamo), Răzvan Belehut (CSS Bârlad)

Stâlp/Trăgător: Florian Ciocoiu (ACS Tomitanii)

Trăgător: Marius Ripan (CSS Bârlad), Darius Placintar (U Cluj)

Linia a II-a: Vlad Vișan (CSS Bârlad), Radu Anton (CSS Bârlad), Adrian Pavel (CNE Cornu),

Linia a III-a: Dragoș Ser (CSM Olimpia), Ionuț Tudor (CSO Pantelimon), Alin Toma (CNE CSS 2 Baia Mare), Daniel Marin (CSM Olimpia), Marius Ferariu (CSS Gura Humorului)

Mijlocaș la grămadă: Vlad Bocăneț (CNE CSS 2 Baia Mare), Petru Azoiței (CSS Bârlad)

Mijlocaș la deschidere: Mihai Costea (CSS Bârlad), Dănuț Jipa (CNE Cornu)

Centru: George Mitroi (CS Dinamo), Sergiu Lucaciu (CSM Baia Mare), Sebastian Munteanu (CSS Bârlad), Constantin Piha (CNAV)

Aripă: Andrei Mihalache (CNE CSS2 Baia Mare), Cosmin Neaga (CSM Olimpia), Laurențiu Pocovnicu (ACS Tomitanii), Giani Tănase (CSS Bârlad)

Fundaș: Cosmin Botezatu (CSS Bârlad), Vlad Leica (CSS Bârlad)

Staff:
Antrenor: Cosmin Cioriciu și Danut Dumbrava; Doctor: Cristian Staicu; Preparatori fizici: Ștefan Rusu și Guardeep Singh; Kinetoterapeut: Adrian Purdila; Analist video: Sabin Vasilescu; Director tehnic: Yannick Vignette (G.P)

About Tehno Redactor