Home » Invatamant » Elev de la Liceul ”Ioan Corivan” din Huși, transportat la spital după ce i s-a făcut rău la toaletă

Elev de la Liceul ”Ioan Corivan” din Huși, transportat la spital după ce i s-a făcut rău la toaletă

Panică la Liceul ”Ioan Corivan” din Huși, ieri dimineață, când un elev a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal ”Dimitrie Castroian”. Tânărul, în vârstă de 18 ani, se afla la toaleta unității școlare, când i s-a făcut, brusc, rău. El le-a spus colegilor că amețește, că nu mai are forță să se țină pe picioare și că simte că se prăbușește. Colegii lui i-au anunțat imediat pe profesori care au chemat ambulanța prin 112.

”Pacientul a fost conștient tot timpul, nu a căzut din picioare. A suferit o formă de lipotimie, dar nu am putut stabili cauzele. Probabil starea de rău s-a instalat pe fondul oboselii, sau poate că nu s-a alimentat corespunzător”, a declarat, pentru Est News, doctorul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

Deocamdată, nu știm care este cauza care a condus la leșinul elevului. Probabil, este vorba de vreo cădere de calciu sau o alimentație necorespunzătoare. Rămâne ca diriginta elevului să se intereseze mâine (n.r.-vineri) la spital să vadă care sunt explicațiile medicilor”, a declarat inspectorul pe management școlar din cadrul Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, Constantin Turcu.

Elevul de 18 ani care a leșinat este din municipiul Huși și până acum nu a mai acuzat probleme de sănătate. (Ionuț PREDA)

 

About Simona Vasile

One comment

  1. Nu cumva droguțele ?!

%d blogeri au apreciat: