Home » Sport » Fotbalul – spectacol își face iar simțită prezența duminică pe stadioanele din județ

Fotbalul – spectacol își face iar simțită prezența duminică pe stadioanele din județ

Vasluienii care iubesc fotbalul din Liga a V-a așteaptă o noua porție de fantezie și spera să se marcheze cel puțin la fel de multe goluri ca etapa trecută, când mingea a intrat în poarta de aproape 60 de ori. Miza fiecărei partide este din ce în ce mai mare odată cu scurgerea etapelor, motiv pentru care fiecare echipă trebuie să se întrebuințeze pentru a-și îndeplini obiectivul. În Seria I primele două clasate așteaptă un pas greșit al contracandidaților la fotoliul de lider pentru a se distanța în clasament. Liderul Seriei a II-a are șansa de a scăpa de o contracandidată dacă o învinge în meciul direct. Iar în Seria a III-a liderul poate ucide campionatul dacă se distanțează la șase puncte.

În etapa a șasea a Seriei I Vaslui Vest Racova Pușcași și Viitorul Rebricea au fiecare câte 13 puncte după ce au reușit patru victorii și o remiză în meciul direct. Viitorul Rebricea are o misiune ceva mai ușoară, pentru că joacă pe teren propriu cu lanterna roșie Avântul Zăpodeni. O misiune mult mai grea va avea Racova Pușcași, care primește vizita formației de pe locul trei, SMART Negrești. Inter Sport Vaslui are nevoie de victorie cu Voința Ștefan cel Mare pentru a urca pe podium sau a nu cobora în clasament. SC 2000 Lipovăț și Vulturul Bălteni au câte trei puncte și cauta victoria în meciul direct pentru a se distanța de subsolul clasamentului.

Flacăra Muntenii de Sus, liderul Seriei II Vaslui Est cu 13 puncte, are meci greu cu o alta echipa de pe podium, Viitorul Văleni. O victorie a echipei de pe locul trei o aduce la doua puncte de prima poziție. FC Ghergheleu, ocupanta locului doi cu 12 puncte ar trebui sa învingă fără emoții ocupanta locului șapte, Victoria 2013 Muntenii de Jos. Avântul Solești, cu șapte puncte, caută o victorie în deplasare la Dinamic Boțești, care o poate aduce pe podium. FC Rapid Brodoc rămâne și ea în cărți pentru o poziție de top, dacă învinge pe teren propriu lanterna roșie Star Tătărani.

FDR Tutova, cu noua puncte, caută să își consolideze poziția de lider în Seria III Bârlad în deplasare la ocupanta locului patru, FC Vinderei. În timp ce ocupantele locurilor doi și trei, Avântul Băcani și Steaua Ivești au nevoie de o victorie pentru a rămâne în cursa pentru primul loc. FDR Tutova are doar cu trei puncte mai mult, însă are și o partida mai puțin disputata. Steaua Ivești va întâlni pe teren propriu Unirea Alexandru Vlahuță, ultima clasată. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: