Home » Social » Restaurantul ”Sebhouse” din Bârlad, în flăcări! (Video, foto)

Restaurantul ”Sebhouse” din Bârlad, în flăcări! (Video, foto)

Clienții și personalul restaurantului ”Sebhouse”, situat în vecinătatea Pieței ”Sf. Ilie” din Bârlad, au tras o sperietură bună după ce în local a izbucnit un incendiu. Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul orelor 15. Clădirea a fost cuprinsă de de fum și în scurt timp personalul unității a alertat pompierii prin 112. În câteva minute, la fața locului au ajuns două autospeciale cu apă și spumă, precum și o ambulanță.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HJCLmFMFJ8w&w=560&h=315]

”Inițial, nu s-a știut clar dacă sunt victime omenești sau nu, așa că s-a trimis din prima și o ambulanță de a noastră. Colegii au intervenit imediat pentru localizarea și stingerea incendiului, care la momentul sosirii echipajelor de intervenție se manifesta în jurul unui coș de fum al unui grătar. Din fericire, nu a fost nimeni rănit sau afectat de fum, pentru că toată lumea care se afla în acel moment în local a fost evacuată imediat, în liniște”, ne-a declarat căpitanul Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Podul Înalt” Vaslui.

Incendiul nu a produs nici pagube foarte însemnate, fiind distruse o ușă din termopan și tubulatura coșului de fum. Pompierii au stabilit incendiul a fost provocat din cauza coșului de fum, care nu a fost protejat corespunzător față de materialele combustibile din apropiere. (Răzvan CĂLIN)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: