Home » Justitie » Un vasluian beat s-a ales cu dosar penal după ce s-a luat la harță cu vameșii de la Albița

Un vasluian beat s-a ales cu dosar penal după ce s-a luat la harță cu vameșii de la Albița

Un individ din Vaslui, Valeru B., în vârstă de 57 de ani, a fost surprins de polițiștii de frontieră în timp ce conducea un autoturism, deși în prealabil consumase băuturi alcoolice. Incidentul s-a petrecut miercuri seară, chiar în Punctul de Trecere a Frontierei Albița.

”În jurul orei 20, cetățeanul respectiv s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a ieși din țară. El conducea un autoturism marca Toyota Corolla Verso, înmatriculat în România. Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noștri au observat că Valeru B. este recalcitrant și emană o puternică halenă alcoolică. Având în vedere cele constatate, persoana în cauză a fost condusă de către un echipaj al polițiștilor de frontieră la sediul Poliției Municipiului Huși, unde i s-a efectuat testul alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat”, ne-a declarat inspectorul principal Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

Bărbatul s-a ales cu un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau a altor substanțe. (Răzvan CĂLIN)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: