Home » Sanatate » ”Green Clinic”, cel mai nou și modern centru medical privat din Bârlad!

”Green Clinic”, cel mai nou și modern centru medical privat din Bârlad!

De astăzi bârlădenii au la dispoziție o nouă clinică medicală privată care oferă servicii de specialitate la cel mai înalt nivel – Centrul Medical ”Green Clinic”. Clinica este rezultatul unei investiții majore a omului de afaceri bârlădean Costel Rotaru, cel care a ținut morțiș să ofere bârlădenilor o unitate modernă, cu servicii de calitate oferite de un personal bine pregătit.

Ideea unui centru medical modern mi-a încolțit de ceva timp, dar m-am ferit să mă pripesc în a lua niște decizii atât de importante într-un timp foarte scurt. Ținând cont și de contextul socio-economic (atât la nivel național, cât și local), am preferat politica pașilor mărunți, dar siguri. Așa că pot spune că această clinică este rodul unui plan de afaceri bine structurat, cu studii de piață prealabile, cu o documentare bine făcută, astfel încât să știm exact ce implică un asemenea proiect. În altă ordine de idei, mi-am dorit foarte mult ca cetățenii acestui oraș, dar și cei care locuiesc în comunele din apropiere, să găsească la Bârlad un centru medical modern care să-i scutească de eventualele drumuri către orașele mai mari din țară. De aceea am căuta să venim în întâmpinarea cetățenilor cu o locație modernă, structurată conform standardelor în domeniu și cu o dotare cu aparatură performantă de ultimă generație. În același timp, am pus un accent deosebit și pe personalul medical, care este unul foarte bine pregătit. Am încheiat colaborări cu medici de prestigiu, foarte buni profesioniști pe domeniile dumnealor de specializare. În consecință, actul medical în clinica noastră va fi asigurat atât de medici specialiști care profesează în Bârlad, dar și în centre universitare precum Iași”, a declarat pentru Est News,

Elvis Spătaru și Costel Rotaru

Elvis Spătaru și Costel Rotaru

Costel Rotaru.

Oferta ”Green Clinic” Bârlad include nu mai puțin de 11 specializări: obstetrică-ginecologie, cardiologie, oftalmologie, dermato-venerologie, medicină internă, otorinolaringologie, diabet zaharat-nutriție și boli metabolic, recuperare,medicină fizică și baneologie, alergologie și imunologie clinică, gastroenterologie și pneumologie. Directorul medical al ”Green Clinic” este medicul de familie Elvis Spătaru.

În ceea ce privește dotarea, ”Green Clinic” Bârlad se poate lăuda cu aparatură medicală modernă, de ultimă generație. Spre exemplu, cabinetul de cadiologie are în dotare un ecograf din clasa Premium – GENERAL ELECTRIC LOGIQ E 9, ce are implementat un program special de cardiologie.

Un aparat similar există și la Institutul Național de Endocrinologie ”C. I. Parhon” din București. De asemeni, cabinetul de ginecologie este dotat cu un ecograf similar, tot GENERAL ELECTRIC LOGIQ, care poate efectua morfologie fetală și ecograf 4 D. Am căutat să venim cu servicii de calitate, aparatură modernă și un personal medical de primă mână încă de la bun început. Oricum, aceste treiecograf aspecte vor fi esențiale și pe viitor, căci ne dorim să menținem în permanență ștacheta cât mai sus, astfel încât clienții noștri să fie cât mai mulțumiți de serviciile oferite de clinica noastră”, a mai spus Rotaru.

Deși și-a început activitatea de pe 31 octombrie, inaugurarea oficială a Centrului Medical ”Green Clinic” Bârlad a avut loc, într-un cadru festiv, vineri, 28 octombrie. În prezența unor oficialități locale, dar și a mai multor medici și oameni de afaceri din localitate, Costel Rotaru a inaugurat acest modern centru medical privat.

Toți cei care doresc să apeleze la serviciile oferite de ”Green Clinic” o pot face în vaza unei programări telefonice la numerele 0335.808803 / 0775.354878 sau se pot deplasa direct la sediul centrului medical situat pe Bulevardul Republicii, nr. 190, în fosta locație a sucursalei Băncii Carpatica (în apropiere de Piața ”Sf. Ilie”).

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: