Home » Administratie » Răzvan Burleanu i-a promis prefectului Isabel Bogdan un teren sintetic la Vaslui

Răzvan Burleanu i-a promis prefectului Isabel Bogdan un teren sintetic la Vaslui

Prefectul județului Vaslui, Isabel Bogdan și subprefectul Mircea Gologan s-au întâlnit weekend-ul trecut la Pădureni cu președintele FRF, cu prilejul caravanei „Performanța are viitor”. Răzvan Burleanu le-a mărturisit că federația vrea să investească trei milioane de euro pentru a construi 25-30 de terenuri sintetice de dimensiuni normale, dintre care unul în județul Vaslui.

„Este un proiect mai amplu, care va fi implementat în 2017, FRF, împreună cu UEFA și sponsorii Federației, au creat un fond de investiții de trei milioane de euro. Până la finalul lunii noiembrie va fi creionat caietul de sarcini, fiind vorba despre o licitație. E un proiect în care cei trei milioane de euro încercăm să-i multiplicăm cu sprijinul autorităților locale. Astfel, în 2017 îmi doresc să mă întorc la Vaslui, pentru inaugurarea unui astfel de teren”, a spus Răzvan Burleanu.

La acțiunea FRF de la Pădureni au participat aproximativ 500 de copii cu vârste între 10 și 14 ani, care au fost monitorizați de fostele glorii ale fotbalului românesc, Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu și Ion Geolgău.

Felicit FRF că a inițiat acest proiect, unul din evenimente fiind organizat în județul nostru. Participarea este impresionantă, semn că avem copii dornici în a face sport, ceea ce este foarte bine. Ne dorim ca astfel de acțiuni să fie repetate la nivel de județ, fiindcă sportul, fotbalul în special, reprezintă un ambasador de bază al României peste tot în lume”, a declarat prefectul Isabel Bogdan. (G.P)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: