Home » Social » Iarnă grea pentru peste 300 de vasluieni, care vor fi disponibilizați

Iarnă grea pentru peste 300 de vasluieni, care vor fi disponibilizați

Câteva sute de angajați vor rămâne fără un loc de muncă pe perioada iernii, după ce trei agenți economici din Vaslui au anunțat Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) că vor efectua disponibilizări colective.

Dintre cei trei agenți economici care își vor restrânge activitatea în sezonul rece, doi sunt din municipiul Vaslui și unul din Huși, numărul total al persoanelor disponibilizate urmând să fie 325.

În luna octombrie, și-au anunțat intenția de a efectua disponibilizări colective trei firme care au ca domenii de activitate: fabricarea uleiurilor și grăsimilor, construcțiile și producția de țesături. Disponibilizările se vor realiza în perioada noiembrie 2016 – ianuarie 2017″, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui, Laura Alina Toporăscu.

Reprezentanții AJOFM Vaslui susțin că în perioada următoare se așteaptă ca mai mulți agenți economici, în special firme din domeniul agricol și cel al construcțiilor, să anunțe restrângeri temporare de activitate. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: