Home » Sport » Ambele echipe vasluiene de juniori III, în cărți pentru turneul semifinal

Ambele echipe vasluiene de juniori III, în cărți pentru turneul semifinal

AS Campionii Negrești ocupă ultimul loc de calificare la turneul semifinal, gratie victoriei obținute duminica. Elevii pregătiți de profesorul Gheorghe Mogâldea i-au învins pe omologii lor ieșeni cu 27 – 20. După ce aceștia conduceau la pauză cu 13 – 11 nu s-au pierdut cu firea și au reușit astfel o victorie extrem de importantă. AS Campionii Negrești are șase puncte, în timp ce principala urmăritoare are patru. LPS Iași a rămas pe locul șase cu doar doua puncte.

Echipa Liceului cu Program Sportiv Vaslui domina în Seria A, cu 11 puncte obținute în urma a cinci victorii și a unei remize. Profesorul Liviu Gugleș a primit o veste foarte bună pentru că principalele urmăritoare ale vasluienilor au remizat. LPS Piatra Neamț a ratat șansa de a urca pe primul loc și are 10 puncte. În timp ce CSU Suceava ocupă locul trei cu doar nouă.

Sezonul regulat se reia pe 22 ianuarie când LPS Vaslui I întâlnește în deplasare ultima clasată, iar ACS Campionii Vaslui dă piept acasă cu ocupanta locului doi. Până atunci însă, cele două echipe participă la cele două turnee de sală. Primul dintre ele începe pe 10 noiembrie când LPS Vaslui întâlnește LPS Botoșani. ACS Campionii Negrești are o misiune mult mai grea cu LPS Piatra Neamț. Turneul ar putea avea loc la Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: