Home » Justitie » ULTIMA ORĂ (VIDEO, FOTO): Accident rutier cu trei victime provocat de un șofer beat!

ULTIMA ORĂ (VIDEO, FOTO): Accident rutier cu trei victime provocat de un șofer beat!

Astăzi dimineață, în jurul orei 8.30, un tânăr șofer din Bârlad a provocat un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane. Accidentul s-a produs pe Bulevardul Republicii, în zona SC Rulmenți SA, în apropiere de ieșire din oraș. Cel care a provocat accidentul este un localnic, în vârstă de 24 de ani, care se îndrepta, la volanul unui autoturism marca Volkswagen, spre Vaslui.

La un moment dat, s-a angajat într-o depășire neregulamentară și a pătruns pe contrasens. În consecință, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Dacia, care circula din direcția Vaslui către centrul orașului. La volanul acesteia se afla un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Băcani”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qRUy8syy-3w&w=560&h=315]

În urma impactului dintre cele două mașini, au fost rănite trei persoane. Este vorba despre cei doi conducători auto, dar și o femeie în vârstă de 60 de ani, din comuna Băcani, care era pasager în Dacia. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Biroului Poliției Rutiere Bârlad și Stația de Ambulanță din localitate. După ce li s-au acordat primele îngrijiri, victimele au fost transportate la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman”, însă, se pare că nu au fost rănite grav.

Toate cele trei persoane au fost diagnosticate cu politraumatism prin accident rutier, însă nu au suferit leziuni foarte grave, de natură să le ună viața în pericol. Totuși, vor fi investigate amănunțit pentru a se vedea cu exactitate starea lor de sănătate”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

În urma verificării cu aparatul alcooltest, polițiștii bârlădeni au descoperit că tânărul șofer din Bârlad avea o alcoolemie de 0.47 în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, dar și pentru că individul a condus ”afumat” pe drumurile publice. (Răzvan CĂLIN)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: