Home » Invatamant » Concurs județean de pictură și desen la Grădinița de copii nr. 2 Bârlad!

Concurs județean de pictură și desen la Grădinița de copii nr. 2 Bârlad!

Grădinița de copii cu program prelungit nr. 2 Bârlad va organiza un concurs județean de desen și pictură destinat. Intitulat ”O lume minunată”, concursul se adresează tuturor copiilor de la toate grădinițele din județ și se va desfășura în perioada 5 decembrie – 14 aprilie.

”Concursul va fi structurat pe două etape: una locală și cea județeană. Prima fază se va derula pe 15 decembrie 2016, iar cea de a doua va avea loc pe 14 aprilie 2017. Tematica va fi legată de sărbătorile de iarnă și cele pascale, văzute, bineînțeles, prin ochii copiilor. Concursul urmărește valorificarea posibilităților creative ale preșcolarilor și stimularea acestora prin premii”, ne-a declarat institutor Ana Maria Patrichi.

Inițiatorii și organizatorii acestui concurs sunt directoarele Grădiniței nr. 2 – Rodica Gheciu și Camelia Radu, alături de institutor Ana Maria Patrichi. Fiecare grădiniță din județ care dorește să participe la acest concurs va rebui să aleagă lucrările a doi copii, care vor fi trimise spre jurizare comisiei de concurs de la Grădinița nr. 2 Bârlad. (Răzvan CĂLIN)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: