Home » Justitie » Trei jandarmi, răniți în urma unui accident, după ce s-au răsturnat cu autospeciala de serviciu în timp ce transportau un bărbat încătușat

Trei jandarmi, răniți în urma unui accident, după ce s-au răsturnat cu autospeciala de serviciu în timp ce transportau un bărbat încătușat

Trei jandarmi au fost răniți în urma unui accident petrecut, miercuri, pe un drum național din județul Vaslui, după ce s-au răsturnat cu autospeciala de serviciu în timp ce transportau un bărbat încătușat care, de asemenea, a suferit leziuni în urma evenimentului rutier.

O mașină de jandarmerie a fost implicată într-un accident care putea avea consecințe tragice. Evenimentul rutier s-a petrecut pe raza comunei Zorleni, de pe drumul național DN 24A, după ce jandarmul aflat la volanul autospecialei de serviciu a pierdut controlul asupra direcției și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe un câmp din apropierea șoselei. Cei trei jandarmi aflați în mașină, precum și un bărbat pe care aceștia îl preluaseară în cătușe de la domiciliul său din localitatea Cârja, în baza unui mandat de aducere, au suferit leziuni corporale.

”Conducătorul auto, un bărbat de 42 de ani, a fost transportat la Spitalul de Urgență Bârlad înainte ca polițiștii să ajungă la locul accidentului, medicii diagnosticându-l cu traumatism toraco-abdominal. Ulterior, și ceilalți pasageri aflați în mașină au fost preluați de ambulanțe și transportați la aceeași unitate medicală”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Cercetările în acest caz vor fi preluate de Parchetul Militar Iași, având în vedere statutul de militar ai celor trei jandarmi răniți în urma accidentului care s-a petrecut cu autospeciala de serviciu. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: