Home » Sport » Atletico Vaslui atacă podiumul

Atletico Vaslui atacă podiumul

Singura echipă vasluiană care evoluează în cel de-al treilea eșalon fotbalistic din România are meci astăzi cu ACS Olimpic Cetate Râșnov. Meciul va avea loc pe stadionul Municipal din Vaslui, de la ora 14:00. Atletico Vaslui ocupă locul patru, cu 18 puncte și un meci mai puțin disputat față de ultima ocupantă a podiumului. CS Sporting Liești are 19 puncte și a urcat în clasament datorită înfrângerii suferite de vasluieni etapa trecută. Locul doi este ocupat de AFC Hărman, cu 22 de puncte, iar pe fotoliul de lider se află AFK Csikzereda Miercurea Ciuc.

Adversara vasluienilor ocupa locul 10, cu 11 puncte, dar are un meci în plus disputat. Apărarea acestora este decentă, care a primit doar 11 goluri, câte a primit și Atletico Vaslui. Atacul a fost însă mult mai modest până acum, cu tot 11 goluri marcate, față de cele 24 ale echipei pregătite de Sorin Sava. Trei dintre acestea au fost însă marcate în ultima etapă, în victoria cu 3 – 0 în fața celor de la CS Știința Miroslava. A fost a doua victorie consecutivă, după ce acum două etape a învins CSM Pașcani cu 1 – 0. Brașovenii sunt în formă, iar primele două clasate au avut de furcă în fața ocupantei locului 10 și au câștigat în extremis cu 2 – 1 și 1 – 0.

Atletico Vaslui vine după o înfrângere, scor 0 – 1 cu CS Sporting Liești, rezultat care i-a scos de pe podium. Deși au controlat partida, vasluienii au cedat în repriza secundă, după golul primit în minutul 65. Până atunci Hany Ragab avusese cea mai mare de gol, când a rămas singur cu portarul advers dar nu a nimerit spațiul porții. A fost cel de-al treilea pas greșit de anul acesta, după ce au mai pierdut în etapele unu și șase. Vasluienii au ratat astfel șansa de a bifa cel de-al treilea succes consecutiv, după ce în precedentele două etape au învins cu zece goluri marcate și doar trei primite.

În etapa a XI-a liderul AFK Csikszereda Miercurea Ciuc dă piept pe teren propriu cu ocupanta locului 13, AFC Odorheiu Secuiesc. Ocupanta locului doi, AFC Hărman, întâlnește CS Avântul Valea Mărului, ocupanta locului 11. Iar CS Sporting Liesti are meci cu CSM Roman, ocupanta locului nouă. CS Aerostar Bacău are șansa de a o depăși pe ACS Olimpia 2010 Râmnicu Sărat pentru a urca pe patru. Buzoienii stau în această etapă, în timp ce băcăuanii au derby cu omologii lor de la Sport Club Bacău. Ocupantal ocului șapte, CS Stiinta Miroslava, dă piept cu Sportul Chișcani, ocupanta locului 12. AFC Metalosport Galați caută să rămână în primele opt, cu o victorie în fața celor de la CSM Pașcani. Ocupanta locului 14 caută în schimb cea de-a treia victorie din campionat pentru a părăsi subsolul clasamentului. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: