Home » Sport » Vasluienii Dragoș Hanțaru și Alexandru Ionescu înfruntă Ungaria

Vasluienii Dragoș Hanțaru și Alexandru Ionescu înfruntă Ungaria

Handbaliștii vasluieni Dragoș Hanțaru (centru) și Alexandru Ionescu (pivot), legitimați la Știința Municipal Bacău, s-au reunit sub comanda lui Narcis Cîtu pentru prima oară de la succesul din Georgia, de la Campionatul European, Divizia B. Reamintim că succesul obținut de tricolori în Georgia în vara acestui an a adus calificarea directă a României la Campionatele Europene de tineret și juniori, din 2018, a generațiilor 1998/1999 și 2000/2001.

dragos-hantaru

Dragoș Hanțaru

România a participat în perioada 28 – 30 octombrie la Memorialul „Janis Grinbergas” de la Vilnius, unde a terminat prima, peste echipa similară a Lituaniei și locul patru din campionatul Lituaniei, VHC Sviesa. Dragoș Hanțaru a fost MVP, golgheterul turneului.

Tricolorii se află la Sighișoara într-un stagiu de pregătire și vor pleca astăzi spre Hajdunanas, o localitate din Ungaria aflată la 125 de kilometri de Satu Mare. România va întâlni acolo Ungaria în două partide amicale, pe 5 și 6 noiembrie, iar la întoarcere componenții echipei vor asista la partida România – Polonia, din cadrul preliminariilor CE 2018 de seniori, de la Cluj.

Față de Campionatul European din Georgia, din acest an, lipsesc trei jucători importanți: Iosif Buzle, Ionuț Broască și George Alexandru, care au fost convocați la lotul de tineret de Ovidiu Mihăilă și Daniel Apostu, în perioada 26-30 octombrie.

alex ionescu

Alexandru Ionescu

Lotul României ce se află la Sighișoara:
Portari: Gabriel Staicu (CNE Sighișoara), Vlăduț Rusu (Știința Municipal Bacău), Cristian Niculai (AH Minaur Baia Mare).
Extreme stânga: Valentin Micu (CNE Sighișoara), Răzvan Drăgan (Știința Municipal Bacău)
Interi stânga: Alexandru Talmaciu (CNE Sighișoara), George Scarlat (CNE Sighișoara), Teodor Pințoiu (Potaissa Turda)
Centri: Dragoș Hanțaru (Știința Municipal Bacău), Gabriel Ilie (CSS Galați), Daniel Fekete (CSS Odorhei)
Interi dreapta: Cătălin Fodorean (LPS Cluj-Napoca), Cornel Culea (HC Dobrogea Sud Constanța/CSS 1 Constanța)
Extreme dreapta: Roberto Țiu (CNE Sighișoara), Andrei Pașcari (CNE Sighișoara)
Pivoți: Alexandru Ionescu (Știința Municipal Bacău), Daniel Susanu (HC Farul Constanța), Adrian Dedea (AH Minaur Baia Mare)
Staff tehnic: Narcis Cîtu (antrenor principal), Alexandru Dia (șef delegație), Mircea Ranga (maseur)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: