Home » Politic » Avocatul Radu Bobarnat, noul președinte al PNL Huși. Senatorul Nelu Tătaru: ”Dacă la conducere sunt persoane serioase, atunci proiectul oferit de PNL va avea succes”

Avocatul Radu Bobarnat, noul președinte al PNL Huși. Senatorul Nelu Tătaru: ”Dacă la conducere sunt persoane serioase, atunci proiectul oferit de PNL va avea succes”

Avocatul hușean Radu Bobârnat a fost numit președinte interimar al PNL Huși. Decizia a fost luată în Comitetul Județean Executiv (CJEx) al PNL Vaslui, pe 3 noiembrie 2016.

“Sunt onorat de încrederea acordata, mai ales ca este un moment important pentru partid, întrucât urmează alegerile parlamentare. Obiectivul meu și al echipei mele este acela de a convinge alegătorii ca în Parlamentul României trebuie să ajungă oameni de onoare, care sa promoveze ideile liberale. Speram în obținerea unor rezultate cât mai bune la alegerile din 11 decembrie”, a precizat avocatul Radu Bobarnat, noul presedinte al PNL, organizatia Husi.

Vineri, 4 noiembrie 2016, în cadrul unei ședințe extraordinare, desfășurate la sediul PNL Huși, noua formula de conducere a organizației locale a fost prezentata în mod tataru-bobarnatoficial. De asemenea, au fost luate în discuție și au fost validate cele peste 100 de adeziuni ale hușenilor care au decis ca este momentul sa vina în PNL, pentru a susține proiectele, principiile și candidații PNL.

Prezent la ședință, Nelu Tătaru, președintele organizatiei judetene a PNL, s-a declarat mândru de noua echipa de la Husi: “Cred ca forta unei organizatii de partid consta, in primul rand, in oamenii ei. Daca la conducere sunt persoane serioase si capabile sa castige in mod onest increderea alegatorilor, atunci cu siguranta, proiectul oferit de PNL se va bucura de sustinere. Avocatul Radu Bobarnat este nu doar un profesionist apreciat, dar si un om politic eficient, care a desfasurat o activitate excelenta atat in Consiliul Județean Vaslui, cat si in Consiliul Local Husi, unde este si in prezent consilier local. Cunoasterea problemelor comunitatii, a mecanismelor de functionare a administratiei locale, dar si cadrul legal pe care se bazeaza acestea sunt avantaje reale pentru un lider al unei organizatii de partid. De aceea am considerat ca numirea sa este cea mai buna decizie. Va sti, cu siguranta, cum sa isi formeze aceasta noua echipa, cu care sa scoata rezultate notabile in aceste alegeri parlamentare.

 

About Simona Vasile