Home » Invatamant » Expoziții, teatru, excursii, Balul bobocilor și competiții sportive, în cadrul Zilelor Liceului ”Mihail Kogălniceanu”

Expoziții, teatru, excursii, Balul bobocilor și competiții sportive, în cadrul Zilelor Liceului ”Mihail Kogălniceanu”

Zilele Liceului ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui sunt organizate în acest an, în premieră, în cadrul săptămânii ”Școala Altfel”, oferind astfel posibilitatea profesorilor și elevilor să desfășoare o serie de acțiuni prin care să marcheze cel mai important eveniment pentru unitatea de învățământ.

lmkElevii și profesorii Liceului ”Mihail Kogălniceanu” sunt în sărbătoare. Timp de o săptămână, toată suflarea unității de învățământ în cauză va organiza, în cadrul Zilelor Școlii, o serie de acțiuni menite să marcheze cei 126 de ani de existență ai liceului.

Seria manifestărilor a început luni, la Muzeul ”Ștefan cel Mare și Sfânt”, cu vernisajul unei expoziții de pictură, grafică și fotografie a mai multor elevi din liceu. Pe parcursul săptămânii vor fi organizate o serie de vizite la diverși agenți economici, pentru ca joi majoritatea elevilor și profesorilor să meargă la teatru, unde vor viziona piesa ”Take, Ianke și Cadâr”, interpretată de actorii Teatrului ”Victor Ion Popa” Bârlad. În aceeași zi, va avea loc și momentul festiv, cu invitați din rândul autorităților locale și a foștilor profesori ai liceului. În ultima zi de școală din această săptămână, se va organiza Balul Bobocilor, care are ca temă ”The game of thrones”.

În această săptămână, vor avea loc foarte multe acțiuni. Sperăm ca toate aceste activități, de vizionare de teatru și de film, întreceri sportive, momente festive, vizite la agenți economici, expoziții, să fie atractive pentru elevi și chiar profesori”, a declarat directorul Liceului ”Mihail Kogălniceanu”, Cătălin Ignat.

Zilele Școlii se vor încheia în week-end, atunci când este programată cea de-a IX-a ediție a Cupei Tinerelor Speranțe la volei. În cadrul competiției, organizată atât pentru băieți cât și pentru fete, se vor întrece patru licee din județ, respectiv ”Mihail Kogălniceanu”, ”Emil Racoviță”, ”Anghel Rugină” și ”Gh. Roșca Codreanu”, precum și Liceul Militar Câmpulung Moldovenesc. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: