Home » Sport » Inter Traian a suferit prima înfrângere din acest sezon. Nume noi pe podiumul campionatului de minifotbal

Inter Traian a suferit prima înfrângere din acest sezon. Nume noi pe podiumul campionatului de minifotbal

Liderul Inter Traian a suferit prima înfrângere din campionatul județean de minifotbal, scor 0 – 2 cu Victoria Morandi. Dãnuț Moșneagu si Alexandru Ivãnicã sunt responsabili pentru victoria care a relansat campionatul. Datorită faptului că nici etapa trecută nu au reușit să ia toate punctele, echipa de pe primul loc și-a pierdut distanța confortabilă față de urmăritoare. Are nevoie de maxim de concentrare în următoarele partide, pentru că ocupanta locului doi are cu doar un punct mai puțin. Inter Traian și Zimbru au 17, respectiv 16 puncte, dar și un meci în plus disputate față de celelalte echipe. Victoria Morandi completează podiumul, grație victoriei obținute în această etapă. Spartanii a părăsit podiumul, după ce a pierdut cu Zimbru, scor 0 – 1. Zimbru a mai învins și Smaratex Boys, cu 5 – 0, în restanța din etapa a șasea. Dacă în meciul cu echipa campioană echipa clasată pe locul patru a remizat cu șansă, acum a pierdut după ce a primit gol în ultimele momente de joc.

Meciul a fost destul de echilibrat, dar nu am putut să ne concentrăm pe aspectul sportiv al confruntării, pentru că adversarii noștri au practicat un joc dur. Din păcate nici nu am avut tot lotul la dispoziție, am avut o singură rezervă și un jucător de-al nostru s-a accidentat în timpul meciului. Asta nu e însă o scuză, dacă dădeam gol atunci când am avut ocazia lucrurile ar iulian maxim - spartaniifi stat cu totul altfel și am fi învins. Am ratat o lovitură de la nouă metri obținută după ce ei au făcut șase greșeli. Am mai avut o bară, dar și alte ocazii. Au avut și ei ocazii, dar nu la fel de clare ca ale noastre, au fost mai mari ale noastre. Mai avem două meciuri din tur pe care sperăm să le câștigăm și nu suntem departe de a ne realiza obiectivul de a câștiga titlul. Campionatul este echilibrat și probabil va fi disputat până la sfârșit. Trebuie să batem Inter Traian, Victoria și Zimbru în retur, dar și celelalte echipe pot încurca. Dacă o echipă nu tratează meciurile cu seriozitatea necesară poate avea surprize neplăcute. O echipă nu e câștigătoare de înainte de startul unei partide, indiferent de rezultatele obținute anterior”, a declarat pentru Est News Iulian Maxim, antrenorul și președintele formației Spartanii.

Red Star a demonstrat încă o data ca este o echipa care poate pune probleme și a obținut a doua victorie consecutiva. Echipa pregătită de Gabi Neacsu a câștigat cu 3 – 1, după ce a fost condusa. FC Emma a avut câștig de cauza cu Smaratex Boys, scor 6 – 2 și a obținut primul succes. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: