Home » Justitie » Anchetă a Poliției, după ce o tânără din Irlanda a ajuns la spital cu o fractură de pumn și luxație de cot

Anchetă a Poliției, după ce o tânără din Irlanda a ajuns la spital cu o fractură de pumn și luxație de cot

Polițiștii vasluieni au declanșat o anchetă în cazul unei tinere de 24 de ani din Irlanda care, în cursul serii de marți, a ajuns la spital cu o fractură de pumn și luxație de cot. Femeia a afirmat față de cadrele medicale că ar fi fost violată și aruncată de la etajul I al unui bloc din municipiul Vaslui.

Tânăra, de cetățenie irlandeză, a fost găsită în scara unui turn din municipiul Vaslui de către un locatar al blocului respectiv, bărbatul sunând la numărul de urgență 112 întrucât femeia acuza dureri, în special la una din mâini. Preluată de o ambulanță, tânăra a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde medicii au diagnosticat-o cu fractură de pumn și luxație de cot. Femeia de 24 de ani, aflată în stare de ebrietate, a afirmat față de cadrele medicale că ar fi suferit acele leziuni după ce ar fi fost violată și aruncată de la etajul I al unui bloc din municipiu.

Polițiștii vasluieni infirmă, deocamdată, această variantă și susțin că femeia era incoerentă în declarații, având în vedere starea în care se afla. ”Pe timpul primelor audieri făcute, tânăra, care era foarte incoerentă, nu a specificat față de polițiști că ar fi fost violată sau aruncată de la etaj. De asemenea, concubinul a declarat că, într-adevăr, a consumat băuturi alcoolice în locuința sa cu respectiva femeie, aceasta părăsind ulterior locuința, fără niciun fel de conflict. Urmează să stabilim cum a ajuns tânăra în acea locație unde a fost găsită și în ce condiții a suferit acele leziuni”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Tânăra de 24 de ani din Irlanda locuiește de mai multe luni, fără forme legale, într-un bloc din cartierul 13 Decembrie din municipiul Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: