Home / Justitie / Băiat de 16 ani, arestat preventiv după ce a vrut să o violeze pe o tânără pentru care făcuse o pasiune

Băiat de 16 ani, arestat preventiv după ce a vrut să o violeze pe o tânără pentru care făcuse o pasiune

Un băiat de 16 ani, din satul Iaz, a fost arestat preventiv sub acuzația de tentativă de viol, după ce a vrut să abuzeze sexual o tânără, cu soțul plecat în străinătate, pentru care făcuse o pasiune. Tânărul a fost ridicat de polițiști dintr-un bar din sat.

Pasiunea pentru o femeie cu 11 ani mai mare l-a băgat în pușcărie pe un adolescent de 16 ani. Profitând de faptul că soțul este plecat la muncă în străinătate, Daniel Constantin Călin a încercat să o violeze pe tânăra de 27 de ani, după ce a spart ușa de la intrarea în locuință. Ulterior, Daniel Constantin Călin a forțat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale cu el, fără însă a reuși. În consecință, adolescentul a părăsit locuința, în timp ce tânăra a sunat la numărul de urgență 112.

”În urma sesizării primită, polițiștii l-au identificat pe minor într-un bar de pe raza satului, fiind condus la audieri. În baza probelor administrate, s-a dispus reținerea sa pentru o perioadă de 24 de ore”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Prezentat în fața instanței de către procurori, Daniel Constantin Călin a fost arestat preventiv de către Judecătoria Vaslui, pentru o perioadă de 30 de zile, sub acuzațiile de tentativă de viol și violare de domiciliu. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

Sancțiuni de 51.000 de lei agenților economici din Bârlad

Polițiștii de investigare a criminalității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: