Home » Sport » HC Vaslui joacă vineri cu CSM Focșani

HC Vaslui joacă vineri cu CSM Focșani

Handbal Club Vaslui întâlnește vineri CSM Focșani 2007, în cadrul etapei a 11-a din Liga Zimbrilor. Meciul se va disputa de la ora 18:30 în Sala Sporturilor din Focșani și nu va fi televizat. Elevii lui Sandu Iacob și Alexandru Acsinte ocupă locul opt, cu 15 puncte. Focșănenii în schimb sunt doar pe locul 11, cu 11 puncte.

Ultima dispută din campionat s-a încheiat nefericit pentru vasluieni, care au pierdut cu Dinamo București, scor 22 – 34. Tot un eșec au înregistrat și adversarii noștri, scor 17 – 29. În meciurile directe HC Vaslui stă mai bine, cu patru victorii din cinci meciuri. Ultima dispută a fost câștigată autoritar de vasluieni, scor 34 – 22. Pe terenul lor am suferit însă ultima oară, în play – out – ul ediției trecute, când am pierdut cu 19 – 29. HC Vaslui are un moral bun, după ce a învins într-un meci amical Politehnica Iași, liderul seriei I a Diviziei A. A fost 32 – 29, după un meci extrem de disputat, în deplasare. Ieșenii conduceau la pauză cu 15 – 14, dar finalul de meci a aparținut vasluienilor care și-au adjudecat în cele din urmă victoria.

Golgheterul e de la noi

Vasluienii au făcut câteva partide extraordinare în acest sezon, cu adversari de calibru, motiv pentru care au rămas în cursa pentru play-off. Rezultatele au venit pe fondul unui joc colectiv de calitate, însă un jucător a ieșit în evidență. Este vorba despre Gabriel Bujor, care cu 70 de goluri este golgheterul Ligii Zimbrilor. Acesta a oferit și în ultima partidă din campionat un recital, cu 12 goluri marcate. Pe locurile doi – trei în clasamentul golgheterilor se află Dalibor Cutura de la HC Dobrogea Sud Constanța și Ionuț Georgescu, de la CSA Steaua București, cu câte 61.

Un autocar plin cu suporteri va face deplasarea la Focșani

HC Vaslui are 50 de locuri disponibile în Sala Polivalentă din Focșani pentru suporteri pasionați care să o îndrepte spre încă un succes. Aceștia se vor deplasa cu un autocar, care va pleca din fața Sălii Sporturilor din Vaslui vineri, de la ora 15. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: