Home » Sport » RC Bârlad joacă în deplasare la RCM Galați

RC Bârlad joacă în deplasare la RCM Galați

Elevii pregătiți de Ioan Harnagea atacă cea de-a doua victorie consecutivă, în cadrul Diviziei Naționale de Seniori. Rugby Club Bârlad se duelează sâmbătă cu Rugby Club Municipal, de la ora 14:00. Bârlădenii ocupă locul cinci, cu 12 puncte (4 bonus), iar gălățenii sunt pe penultimul loc, cu doar șapte (3 bonus).

RC Bârlad s-a dezlănțuit etapa trecută, când a umilit CS Mănăștur Cluj, scor 75 – 17. Sportivii noștri au marcat 11 eseuri și au avut 10 transformări. Datorită diferenței foarte mari de puncte au obținut și bonusul ofensiv. Gălățenii în schimb au pierdut cu 18 – 29 în fața revelației CSM Bucovina. Au condus cu 15 – 10 la sfârșitul primei reprize, dar au clacat pe final.

Pe ultima poziție de play-off se află RC Stejarul Buzău, cu 14 puncte, iar CSM Bucovina Suceava ocupă locul trei, cu 18. CS Știința Petroșani ocupă locul doi, cu 22 de puncte, iar lider este CS Năvodari, cu 25.

După etapă a șaptea bârlădenii au șansa de a urca în clasament, pentru că buzoienii dau piept cu ocupanta locului secund. CSM Bucovina Suceava caută încă o victorie, pe terenul liderului. Iar CSUAV Arad ar trebui să învingă în confruntarea cu ultima clasată. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: