Home » Sport » Internazionale Traian este lider autoritar în campionatul de futsal U19

Internazionale Traian este lider autoritar în campionatul de futsal U19

Vasluienii de la Internazionale Traian au învins marți Sănătatea Darabani Futsal, la sfârșitul unui meci extrem de disputat. Cele două echipe au fost pe rând la cârma partidei, dar sfârșitul a aparținut formației Internazionale Traian, care a luat toate punctele, scor 7 – 5.

După cea de-a treia victorie consecutivă din tot atâtea meciuri, vasluienii au nouă puncte. Ocupă primul loc, la prima participare în această competiție, în fața unor echipe au fost printre cele mai bune din țară anul trecut. Pofta de gol a acestora este fantastică și au reușit să marcheze 15 goluri, o medie de cinci reușite pe meci.

Gazdele au deschis scorul, dar golul lui Vlăduț Dudău a restabilit egalitatea și a stabilit scorul la pauză. Vasluianul a reușit dubla în debutul părții secunde, iar Robert Roman a dus scorul la 3 – 1. Emoțiile vasluienilor nu s-au risipit însă, pentru că a urmat o serie de trei goluri prin care botoșănenii au revenit la conducere. Vasluienii nu au vrut să cedeze și au fost foarte lucizi pe final când au marcat patru goluri și au mai primit doar unul. Andrei Chipcea a restabilit egalitatea, iar alte două goluri din partea lui Roman și Dudău au făcut să conducem cu 6 – 4. Gazdele au avut o tresărire de orgoliu și au marcat golul cu numărul cinci, dar Vlăduț Dudău a fost încă o dată providențial. Acesta a marcat pentru 7 – 5 și a închis tabela pentru o victorie fabuloasă.

Cele două formații se reîntâlnesc pe 20 noiembrie, la Vaslui, când avem încredere că Internazionale Traian va obține încă un succes.

Din echipa învingătorilor au făcut parte căpitanul Ovidiu Olaru (4), portarul George Andone (1), Alexandru Badit (5), Robert Roman (20), Alexandru Tartarău (17), Gabriel Cosovăț (11), Pavel Manalau (9), Claudiu Balica (7), Mitu Popa (19), Vlăduț Alexandru Dudău (10), Robert Chirilă (6) și Andrei Chipcea (14).

În lipsa antrenorului titular Adi – Ionuț Racoviță au îndeplinit acest rol Ionuț Popa și Remus – Adrian Mustatea. Alături de președinta Andreea Soos a mai fost în staff Marius Ovidiu Afrasinei.

Vlăduț Dudău este golgheterul vasluienilor, cu cinci reușite, după ce a marcat un gol și cu Futsal Ceahlăul. Robert Roman, care a marcat în toate cele trei partide disputate până acum, are cu unul mai puțin. Iar Gabriel Cosovăț a marcat trei goluri, toate în disputa cu Poli Iași, campioana en – titre. Pentru vasluieni au mai marcat câte un gol Alexandru Badit, Robert Chirilă și Andrei Chipcea. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: