Home » Justitie » Irlandeza a mințit: Nu a violat-o nimeni și nici nu a fost bătută!

Irlandeza a mințit: Nu a violat-o nimeni și nici nu a fost bătută!

de Răzvan CĂLIN

Răsturnare de situație în cazul tinerei irlandeze care s-a plâns polițiștilor vasluieni că ar fi fost violată și aruncată pe geam: femeia și-a retras, în cele din urmă, toate acuzațiile.

Ea a fost audiată în cursul zilei de miercuri de către polițiștii vasluieni, recunoscând, finalmente, că nu a fost supusă nici unei agresiuni: ”Femeia a fost audiat în prezența unui interpret. A recunoscut că pe parcursul zilei a consumat băuturi alcoolice în diferite locații, dar nu își mai aduce aminte ce s-a întâmplat cu ea. Însă, a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Tânăra, de cetățenie irlandeză, a fost găsită marți seara în scara unui bloc turn din municipiul Vaslui de către un locatar al blocului respectiv, bărbatul sunând la numărul de urgență 112 întrucât femeia acuza dureri, în special la una din mâini. Preluată de o ambulanță, tânăra a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde medicii au diagnosticat-o cu fractură de pumn și luxație de cot. Femeia de 24 de ani, aflată în stare de ebrietate, a afirmat față de cadrele medicale că ar fi suferit acele leziuni după ce ar fi fost violată și aruncată de la etajul I al unui bloc din municipiu.

De la bun început, tânăra a fost incoerentă în declarații, dat fiind starea în care se afla.

”Pe timpul primelor audieri făcute, tânăra, care era foarte incoerentă, nu a specificat față de polițiști că ar fi fost violată sau aruncată de la etaj. De asemenea, concubinul a declarat că, într-adevăr, a consumat băuturi alcoolice în locuința sa cu respectiva femeie, aceasta părăsind ulterior locuința, fără niciun fel de conflict”, a mai spus agentul principal Loredana David.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: