Home » Sport » Atletico Vaslui este la un punct de podium, după încă un succes în Liga a III-a

Atletico Vaslui este la un punct de podium, după încă un succes în Liga a III-a

Singura formație vasluiană care evoluează în cel de-al treilea eșalon fotbalistic din România are un parcurs fantastic în acest sezon. Atletico Vaslui a spulberat, în deplasare, formația Sportul Chiscani, scor 3-0. Brăilenii au cedat ostilitățile încă din prima repriză, la finalul căruia Atletico Vaslui conducea cu 2 – 0. Nimic nu s-a schimbat în partea a doua, în care vasluienii au mai punctat odată pentru a câștiga la scor de neprezentare.

Atletico Vaslui nu a urcat însă pe podium, pentru că gălățenii de la CS Sporting Liești au învins Sport Club Bacău cu 3 – 1. Elevii lui Sorin Sava au mai avut însă un motiv de bucurie, după ce AFC Hărman, ocupanta locului doi, a remizat surprinzător cu AFC Odorheiu Secuiesc, scor 2 – 2. Liderul AFK Csikzereda Miercurea Ciuc a învins fără emoții ACS Olimpia 2010 Râmnicu Sărat, scor 3 – 1. CS Știința Miroslava a învins cu emoții în deplasare la AFC Metalosport Galați, scor 4 – 3. CSM Roman a învins și ea greu în deplasare la ACS Olimpia Cetate Râșnov. Oaspeții au învins cu 2-1, după ce la pauză gazdele conduceau cu 1 – 0. CS Aerostar Bacău a stat.

Atletico Vaslui ocupă locul patru, cu 22 de puncte, unul mai puțin decât CS Sporting Liești. Vasluienii au însă un meci mai puțin disputat față de aceștia. Lider în seria I este AFK Csikzereda Miercurea Ciuc, cu 29 de puncte. Pe locul doi se află AFC Hărman, cu 26, iar podiumul e completat de CS Sporting Liesti, cu 23.

Vasluienii primesc vineri, de la ora 14:00, vizita ocupantei locului opt. AFC Metalosport Galați și-a arătat colții etapa trecută cu o echipă puternică, motiv de îngrijorare pentru Atletico Vaslui. Sperăm însă că a fost doar o întâmplare și gălățenii vor fi mult mai puțin incisivi în fața echipei noastre, care beneficiază de avantajul terenului propriu. Adversarii noștri nu au mai cunoscut gustul victoriei de o lună, timp în care au pierdut cele cinci meciuri din campionat și etapă din Cupa României. Atletico Vaslui are în aceeași perioadă două victorii, o remiza și o înfrângere.

Cap de afiș în etapa a XIII-a este duelul primelor clasate. Liderul AFK Csikszereda Miercurea Ciuc joacă în deplasare la AFC Hărman. CS Sporting Liești stă, iar vasluienii au astfel șansa de a urca pe podium dacă obțin măcar un punct. CS Știința Miroslava întâlnește CS Avântul Valea Mărului, iar ACS Olimpia 2010 Râmnicu Sărat joacă în deplasare la Sport Club Bacău. CSM Roman dă piept cu Sportul Chișcani. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: