Home » Justitie » A murit în timp ce bea un pahar de vin într-un local din apropierea Pieței ”Sf Ilie” Bârlad

A murit în timp ce bea un pahar de vin într-un local din apropierea Pieței ”Sf Ilie” Bârlad

Un bârlădean în vârstă de 60 de ani a decedat subit chiar în timp ce se afla într-o crâșmă din localitate. Tragedia s-a produs duminică, în jurul orei 14, într-un bar situat la intrarea în Piața ”Sf. Ilie”, aflat la demisolul unei clădiri.

Din spusele celorlalți mușterii care se aflau în crâșmă la momentul respectiv, bărbatul, Neculai Dare, ar fi intrat în local și a servit un pahar cu vin. După care, brusc, i s-a făcut rău și a căzut din picioare, inconștient. Oamenii i-au sărit în ajutor și au alertat și Stația de Ambulanță din localitate prin intermediul apelului 112.

La fața locului a fost trimis imediat un echipaj cu o autospecială. Persoana era inconștientă și fără suflare, dar s-au efectuat manevre de resuscitare timp de aproximativ o oră. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic și a fost declarat decesul. Cel mai probabil, decesul a survenit ca urmare a unui atac de cord”, ne-a declarat medicul Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Morgă unde urmează a se efectua necropsia pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care a survenit decesul. Totuși, din primele cercetări făcute de polițiștii bârlădeni, se pare că bătrânul era cunoscut cu suferind de mai multe afecțiuni cronice. (Răzvan CĂLIN)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: