Home » Justitie » Depistați la controlul de frontieră cu numere false de înmatriculare

Depistați la controlul de frontieră cu numere false de înmatriculare

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la doi bărbați depistați la controlul de frontieră conducând autovehicule cu numere false de înmatriculare.

Cetățeanul român Serghei V., în vârstă de 38 de ani, a fost depistat duminică, în timp ce conducea un autoturism marca Mercedes E200, ce avea aplicate numere de înmatriculare olandeze. Pentru că existau suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii vamali au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora a rezultat că autoturismul nu figurează înmatriculat în Olanda, ci în Belgia. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul prin intermediul unei firme de profil din Belgia, în schimbul sumei de 9.100 euro și nu avea cunoștință despre neregulile constatate.

O oră și jumătate mai târziu, în același punct de frontiera s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare Vasile V., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 46 de ani, conducând un autovehicul marca Dacia MCV, înmatriculat în Germania. După verificări suplimentare polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează radiat din circulație de autoritățile germane începând cu data de 11.10.2016, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate pe acesta sunt atribuite unui alt autoturism. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul din Germania în schimbul sumei de 1.100 euro, în urmă cu câteva zile și nu are cunoștință despre neregulile constatate. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: