Home » Justitie » Bătută cu bestialitate de cumnatul care a vrut să o și violeze!

Bătută cu bestialitate de cumnatul care a vrut să o și violeze!

Răzvan CĂLIN

O femeie în vârstă 34 de ani, din comuna Solești, a ajuns în stare gravă la spital după ce chiar propriul său cumnat a încercat să o violeze și a bătut-o cu o cruzime ieșită din comun.

Totul s-a petrecut în cursul dimineții de marți, 15 noiembrie, în casa socrilor victimei. Femeia este originară din Călărași, însă de mai mulți ani s-a mutat în satul Știoborăni din comuna vasluiană Solești, unde trăiește în concubinaj cu un localnic. Victima a povestit echipajului medical de pe ambulanța sosită la fața locului momentele terifiante prin care a trecut. Femeia susține că în jurul orei 10 a intrat peste ea în casă cumnatul său, în vârstă de 41 de ani. Brusc, acesta a tăbărât pe femeie, încercând să-și satisfacă poftele sexuale cu ea. Însă, victima a avut curajul de a i se împotrivi, ceea ce a stârnit și mai mult furia agresorului.

Din cele povestite colegilor, femeia susține că bărbatul a început să o lovească violent cu pumnii și cu picioarele. La un momentu dat ea a căzut la pământ, fiind doborâtă de lovituri, dar individul nu s-a oprit și a continuat să-i aplice lovituri de picior și cu pumnii”, ne-a declarat medicul Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui.

Până la urmă, individul a renunțat să-și mai satisfacă poftele sexuale și a fugit din casa cumnatei sale. Încă sub șocul evenimentelor trăite, femeia a apuca să ceară ajutorul unei vecine, care i-a oferit telefonul mobil și a sunat direct la postul de poliție din comună. La fața locului au sosit în scurt timp oamneii legii, care au solicitat și ajuotorul unui echipaj al Ambulanței. După ce i s-au acordat primele îngrijiri, femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a fost diagnosticată cu policontuzii și fractură de gambă prin agresiune. Într-o primă fază, polițiștii nu au reușit să dea de urma agresorului, bănuindu-se că acesta s-ar ascunde.

Însă, câteva ore mai târziu, a fost depistat pe raza comunei Boțești, acolo unde lucra la o stână. El a fost preluat de polițiști și dus la audieri. Victima urmează să fie supusă unei expertize medico-legale și în funcție de rezultatele acesteia și datele care se vor mai strânge se va face încadrarea juridică a faptei”, ne-a declarat agentul principal de poliție Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: