Home / Sport / Vlad Vlăduț, în echipa etapei la handbal masculin

Vlad Vlăduț, în echipa etapei la handbal masculin

Vlad Vlăduț s-a remarcat în victoria obținută de HC Vaslui etapa trecută în Liga Zimbrilor, scor 29 – 25 în deplasare la CSM Focșani 2007. Extrema stângă a fost inclusa de Prosport în echipa etapei, după ce a avut nu mai puțin de șase reușite. A fost prima partidă în care acesta s-a dezlănțuit și a contribuit decisiv la obținerea celor trei puncte. Golgheterul Gabriel Bujor a avut și el o evoluție buna, iar cele 11 goluri marcate l-au plasat în lotul etapei.

Cel mai bun jucător al etapei a fost extrema dreapta Andrei Mihalcea, de la HC Odorhei. Acesta a arătat ca nu degeaba face parte din planurile lui Xavier Pascual la echipa națională. A avut încă o evoluție deosebită după ce în pereche cu Valentin Ghionea a învins la echipa națională pe Belarus și Serbia, în preliminariile CE 2018. A tras practic echipa după el în ”Ștefan cel Mare” și a înscris multe goluri importante, inclusiv din postura de inter dreapta. Este unul dintre cei mai constanți jucători din întrecerea internă. Născut la Hunedoara, a debutat în Liga Națională la HC Odorhei, formație la care activează neîntrerupt de când a promovat. În vară, handbalistul a fost în negocieri cu Dinamo București, dar în cele din urmă a acceptat prelungirea contractului cu echipa pregătită de Vlad Caba.

Primul ”7” al etapei a 11-a

Portar: Sijan Dane (HCDS Constanța)

Extremă stânga: Vlad Vlăduț (HC Vaslui)

Inter stânga: Andrei Grasu (Steaua)

Centru: Josip Peric (HC Odorhei)

Inter dreapta: Cristi Adomnicăi (Potaissa Turda)

Extremă dreapta: Andrei Mihalcea (HC Odorhei)

Pivot: Marius Novanc (CSM București)

Lotul etapei se prezintă astfel:

Sijan Dane, Rangel Luan Da Rosa – portari; Vlad Vlăduț, Andrei Grasu, Filip Lazarov, Gabriel Burlacu, Josip Peric, Pierre-Yves Ragot, Ionuț Rotaru, Cristian Adomnicăi, Andrei Mihalcea, Gabriel Bujor, Răzvan Gavriloaia, Marius Novanc, Ghiță Irimescu, Mladen Rakcevic. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: