Home » Sport » CSS Bârlad a câștigat cel de-al doilea turneu la U17 rugby în 10

CSS Bârlad a câștigat cel de-al doilea turneu la U17 rugby în 10

Rugbyștii bârlădeni și-au surclasat adversarii în cadrul celui de-al doilea turneu al DNJ U17, Rugby X, Grupa Moldova. În weeekend aceștia au câștigat competiția după ce au învins în finală pe CS Cleopatra Mamaia, scor 17 – 0. Și-au câștigat dreptul de a participa în ultimul act după ce au învins în ambele meciuri din grupe, după dueluri aprige. A fost 12 – 10 cu Grup Școlar U. Pașcani și 7 – 5 cu CS Tomitanii. Constănțenii au ocupat ultima poziție de pe podium, după ce au învins cu 22 – 0 CSS Tecuci. Echipa din Pașcani a ocupat locul cinci, grație victoriei obținute în fața gălățenilor, scor 36 – 0.

Este pentru a doua oară când bârlădenii sunt pe podium, după ce la primul turneu au ocupat locul trei. I-au învins atunci în meciul de clasament pe gălățeni, cu 32 – 0. Pe primul loc s-a clasat atunci Tomitanii Constanța, care a dispus cu 17 – 0 de CS Cleopatra Mamaia. Iar Grup Școlar Pașcani a ocupat locul cinci, după ce a învins CSS Tecuci cu 21 – 5.

Competiția este una foarte strânsă și în aceeași situație cu bârlădenii sunt constănțenii, care au câștigat primul turneu și au ocupat locul trei săptămâna trecută. Cleopatra Mamaia a reușit și ea o performanță notabilă, aceea de a juca de două ori finala. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: