Home » Sport » CS Budokan Vaslui a ocupat locul doi la Cupa Federației Române de Kaisendo, cu 55 de medalii

CS Budokan Vaslui a ocupat locul doi la Cupa Federației Române de Kaisendo, cu 55 de medalii

de George PROCA

Participarea Clubului Sportiv „Budokan” Vaslui la Cupa Federației Române de Kaisendo a fost una fructuoasă, cu nu mai puțin de 55 de medalii cucerite. Cu sprijinul Consiliului Local Vaslui acordat prin intermediul proiectului „C.S. BUDOKAN Vaslui – deschide drumul sportivilor vasluieni spre competițiile naționale de arte marțiale”, clubul a depus eforturi pentru deplasarea unei delegații cât mai numeroase. Astfel clubul s-a prezentat cu 13 sportivi, iar grație rezultatelor obținute a urcat pe poziția secundă a podiumului în cadrul clasamentului privind cluburile participante.

Sportivii au concurat în toate probele Federației Române de Kaisendo: Kata Kaisendo, Kumite Kaisendo, Kata Nunchak, Kata Echipe Nunchak, Kumite Nunchak și Kumite Echipe Nuchak. Clubul Sportiv „Budokan” Vaslui a avut reprezentanți în toate sistemele de concurs, obținând medalii la toate disciplinele.

maricel-tabacaru-budokan-vasluiAm mai fost pe podium, dar este pentru prima dată când reușim o clasare pe locul doi. A fost o competiție cu rezultate bune și am doar cuvinte de laudă pentru modul în care ne-au reprezentat copiii și rezultatele obținute. A fost provocator pentru cei care au concurat până acum doar pe kempo, deoarece această federație este puțin mai tehnică. Pentru mai bine de jumătate din lot a fost prima competiție și s-au comportat foarte bine. Cu toții au avut voință și au luptat la mai multe probe. O surpriză deosebită ne-a făcut Sofia Diaconu, care a reușit să urce de trei ori pe locul I. Nu a fost ușor, dar ambiția ei a făcut posibil acest lucru. Suntem în această federație de doar trei ani de zile, timp în care am participat atât în Cupa dar și în campionat. De la an la an performanțele copiilor cresc și atragem tot mai mulți copii. Dacă la început ne-am dus cu cinci-șase acum am participat cu 13. Sportivii capătă încredere în ei, participă constant în competiții și am încredere că putem în curând cuceri și primul loc”, a declarat pentru Est News Sensei Măricel Tăbăcaru.

Performanțele obținute de vasluieni:

Sophia -Adela Diaconu:Kata Kaisendo-locul I, Kumite Kaisendo-locul I, Kata Nunchak-locul I, Kata Echipe Nunchak-locul III și Kumite Nunchak-locul III.

Anda-Narcisă Mititelu: Kata Kaisendo-locul III și Kumite Kaisendo-locul III.

Antonia-Ștefania Tăbăcaru: Kata Kaisendo-locul II, Kumite Kaisendo-locul III și Kata Nunchak-locul III.

Agens-Adriana Postu: Kata Kaisendo-locul III, Kumite Kaisendo-locul III, Kata Nunchak-locul III și Kumite Nunchak-locul III.

Ștefania Procovanu: Kata Kaisendo-locul I, Kumite Kaisendo-locul II, Kata Nunchak-locul I, Kata Echipe Nunchak-locul II și Kumite Nunchak-locul II.

Andrei-Ștefan Tomozei: Kata Kaisendo-locul I, Kumite Kaisendo-locul III, Kata Echipe Nunchak-locul II, Kumite Nunchak-locul II și Kumite Echipe Nunchak-locul III.

Mihail-Paraschiv Grosu: Kata Kaisendo-locul I, Kumite Kaisendo-locul III, Kata Nunchak-locul III, Kata Echipe Nunchak-locul II și Kumite Echipe Nunchak-locul II.

Rareș-Ștefan Pavel: Kata Kaisendo-locul I, Kumite Kaisendo-locul I, Kata Nunchak-locul III, Kata Echipe Nunchak-locul II, Kumite Nunchak-locul II și Kumite Echipe Nunchak-locul III.

Gabriel-Oliver Boariu: Kata Kaisendo-locul III, Kumite Kaisendo-locul III, Kumite Nunchak-locul III și Kumite Echipe Nunchak-locul III.

Ștefan Ocneanu: Kata Kaisendo-locul III, Kumite Kaisendo-locul III, Kata Nunchak-locul III, Kata Echipe Nunchak-locul III și Kumite Nunchak-locul III.

Vlad-Cristian Sîmpetru: Kumite Kaisendo-locul III și Kata Echipe Nunchak-locul III.

Alexandru Asofiei: Kata Kaisendo-locul II, Kumite Kaisendo-locul III, Kata Nunchak-locul III, Kata Echipe Nunchak-locul II, Kumite Nunchak-locul III și Kumite Echipe Nunchak-locul II.

Alexandru Morosanu: Kata Kaisendo-locul III, Kata Echipe Nunchak-locul II, Kumite Nunchak-locul III și Kumite Echipe Nunchak-locul II.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: