Home / Sport / Valentin Anton, în echipa etapei

Valentin Anton, în echipa etapei

HC Vaslui da încă o data un jucător în echipa etapei alcătuită de Pro Sport, pe interul dreapta Valentin Anton. Handbalistul a obținut victoria cu Steaua pentru echipa sa cu doua goluri care au făcut ca scorul final să fie 25 – 24 pentru favorita noastră. Acesta a mai punctat încă o data în victoria obținută de HC Vaslui cu bucureștenii.

Echipa pregătită de Sandu Iacob și Alexandru Axinte mai da alți doi jucători în lotul etapei. Răducu Tamas a fost desemnat portarul etapei după ce a aparat doua aruncări de la șapte metri. Iar Gabriel Bujor a prins lotul datorită celor șapte goluri marcate în etapa a12-a.

HCDS Constanța continuă să domine Liga Zimbrilor la handbal masculin. În cadrul etapei a 12-a, ”delfinii” au câștigat cel mai important meci al rundei cu Potaissa Turda de o manieră categorică, scor 37-28. Dalibor Cutura a fost și de această dată omul numărul 1 în tabăra Constanței. El a făcut diferența în multe momente importante ale jocului, motiv pentru care a și fost desmnat de ProSport cel mai bun jucător al rundei.

Dalibor Cutura a avut un parcurs constant în acest sezon, ieșind în evidență și în alte partide, inclusiv în derby-urile cu Dinamo și Steaua, când de asemenea a fost indicat cel mai bun jucător.

Echipa etapei este formată din portarul Shota Tevzadze (HC Adrian Petrea Reșița); extremă stânga – Gabriel Florea (Steaua); inter stânga – Vitaly Komogorov (HC Odorhei); centru – Dalibor Cutura (HCDS Constanța); inter dreapta – Valentin Anton (HC Vaslui); extremă dreapta – Goce Georgievski (CSM București); pivot – Mladen Rakcevic (HCDS Constanța). (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: