Home » Sport » Valentin Anton, în echipa etapei

Valentin Anton, în echipa etapei

HC Vaslui da încă o data un jucător în echipa etapei alcătuită de Pro Sport, pe interul dreapta Valentin Anton. Handbalistul a obținut victoria cu Steaua pentru echipa sa cu doua goluri care au făcut ca scorul final să fie 25 – 24 pentru favorita noastră. Acesta a mai punctat încă o data în victoria obținută de HC Vaslui cu bucureștenii.

Echipa pregătită de Sandu Iacob și Alexandru Axinte mai da alți doi jucători în lotul etapei. Răducu Tamas a fost desemnat portarul etapei după ce a aparat doua aruncări de la șapte metri. Iar Gabriel Bujor a prins lotul datorită celor șapte goluri marcate în etapa a12-a.

HCDS Constanța continuă să domine Liga Zimbrilor la handbal masculin. În cadrul etapei a 12-a, ”delfinii” au câștigat cel mai important meci al rundei cu Potaissa Turda de o manieră categorică, scor 37-28. Dalibor Cutura a fost și de această dată omul numărul 1 în tabăra Constanței. El a făcut diferența în multe momente importante ale jocului, motiv pentru care a și fost desmnat de ProSport cel mai bun jucător al rundei.

Dalibor Cutura a avut un parcurs constant în acest sezon, ieșind în evidență și în alte partide, inclusiv în derby-urile cu Dinamo și Steaua, când de asemenea a fost indicat cel mai bun jucător.

Echipa etapei este formată din portarul Shota Tevzadze (HC Adrian Petrea Reșița); extremă stânga – Gabriel Florea (Steaua); inter stânga – Vitaly Komogorov (HC Odorhei); centru – Dalibor Cutura (HCDS Constanța); inter dreapta – Valentin Anton (HC Vaslui); extremă dreapta – Goce Georgievski (CSM București); pivot – Mladen Rakcevic (HCDS Constanța). (G.P)

About Tehno Redactor