Home » Sport » Atletico Vaslui revine pe podium, după ce a remizat cu AFC Metalosport Galați

Atletico Vaslui revine pe podium, după ce a remizat cu AFC Metalosport Galați

Atletico Vaslui a urcat pe locul trei în clasamentul Ligii a III-a de fotbal, după ce a terminat la egalitate disputa cu AFC Metalosport Galați.

Partida disputată pe stadionul Municipal din Vaslui a început prost pentru vasluieni, iar adversarii au fost aproape să deschidă scorul din penalty. Vasluienii trebuiau să beneficieze și ei în prima repriză de o lovitură de la 11 metri după faultul făcut de gălățeni asupra lui Buhăceanu, dar arbitrul a închis ochii. Mihu i-a adus în avantaj pe oaspeți cu doar zece minute de la începerea părții secunde. La foarte scurt timp însă Dura a restabilit egalitatea pe tabela, iar scorul a rămas neschimbat până la final.

Atletico Vaslui are 23 de puncte, cu patru mai puțin decât AFC Hărman și șapte mai puțin decât AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Diferența putea fi mai mare dar cele două echipe au remizat în meciul direct, scor 1 – 1. Vasluienii nu trebuie să mai facă pași greșiți, pentru că gălățenii de la CS Sporting Liești au tot 23 de puncte, dar un golaveraj mai slab. Gata să le ia locul pe podium sunt și ieșenii de la CS Știința Miroslava, care au 22. CSM Roman ocupă locul șase cu 19, iar ACS Olimpia 2010 Râmnicu Sărat și AFC Metalosport Galați au câte 17. Pe 9 se află CS Aerostar Bacău cu 16 puncte, urmată de CS Avântul Valea Mărului cu 13. ACS Olimpic Cetate Râșnov are 12 puncte, iar CSM Pașcani are 10. Sportul Chiscani și AFC Odorheiu Secuiesc au câte 8, iar Sport Club Bacău are -4, după ce a fost penalizat cu 16 puncte de Comisia de Disciplină.

Atletico Vaslui întâlnește sâmbătă CS Avântul Valea Mărului, în deplasare. Adversara vasluienilor are cea mai proastă apărare din campionat, motiv pentru care vasluienii nu ar trebui să rateze victoria. În ultima etapă au pierdut cu un zdrobitor 0 – 5 în deplasare la CS Știința Miroslava. În ultima partidă disputată pe teren propriu au învins insă CSM Pașcani, scor 2 – 1. Și acum două etape au câștigat în fața fanilor, scor 3 – 0 cu AFC Metalosport Galați.

Liderul AFK Csikszereda Miercurea ciuc primește vizita modestei CSM Pașcani și are șanse mari să își consolideze poziția de lider. Iar AFC Hărman întâlnește ocupanta locului șapte, ACS Olimpia 2010 Râmnicu Sărat. CS Sporting Liesti întâlnește CS Aerostar Bacău, ocupanta locului nouă. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: