Home » Sport » Nouă rugbyști de la CSS Bârlad în lotul naționalei U18

Nouă rugbyști de la CSS Bârlad în lotul naționalei U18

Nouă tineri bârlădeni au fost convocați în lotul lărgit al Naționalei U18 de rugby care va disputa ultimul cantonament al anului la CS Snagov. CSS Bârlad este clubul care dă cei mai mulți sportivi, aproape cât următoarele trei la un loc. Printre cei 28 de sportivi se mai regăsesc patru de la ACS Tomitanii, câte trei de la CS Dinamo și CNE CSS 2 Baia Mare. Mai dau câte doi jucători la lot CNE Cornu și CSM Olimpia. Iar CNAV, U Cluj, CSO Pantelimon, CSS Gura Humorului și CSM Baia Mare oferă un jucător.

Staff-ul tehnic, format din antrenorii Cosmin Cioriciu și Dănuț Dumbravă pregătesc intens, între 6 și 14 decembrie, participarea la Campionatul European din 2017. „Este un stagiu de bilanț din punctul nostru de vedere, sperăm să ne ajute și vremea ca să mai putem pune la punct detalii tehnico-tactice, dacă nu, ne vom concentra pe analiza video, discuții despre ce am putea îmbunătăți în urma evoluției cu Cehia. pentru că trebuie să lucrăm la punctele slabe pe care le-am arătat în cele două jocuri disputate la Bârlad. Pe de altă parte, se observă o creștere considerabilă a coeziunii grupului, ceea ce se reflectă și în joc. Deocamdată jocul colectiv este unul dintre sectoarele la care suferim, pentru că am lucrat foarte mult pe compartimente: înaintare- treisferturi și mai puțin pe acest joc colectiv. Este important însă că ei sunt prieteni și în afara terenului, iar acest lucru se va reflecta și pe teren”, a declarat antrenorul Cosmin Cioriciu.

Lotul celor 28 de sportivi selecționați pentru acest stagiu:

Stâlp: Flavian Cuprian (ACS Tomitanii), Alin Manda (CNAV), Mugurel Costea (CS Dinamo)

Stâlp/Trăgător: Florian Ciocoiu (ACS Tomitanii)

Trăgător: Marius Ripan (CSS Bârlad), Darius Plăcintar (U Cluj), George Cristian Mocanu (ACS Tomitanii)

Linia a II-a: George Adrian Pavel (CNE Cornu), Radu Anton (CSS Bârlad),

Linia a III-a: Dragoș Ser (CSM Olimpia), Ionuț Tudor (CSO Pantelimon), Alin Toma (CNE CSS 2 Baia Mare), Daniel Marin (CSM Olimpia), Marius Ferariu (CSS Gura Humorului), Iustinian Gabriel Panaite (CSS Bârlad), Răzvan Belehut (CSS Bârlad)

Mijlocaș la grămadă: Vlad Bocăneț (CNE CSS 2 Baia Mare)

Mijlocaș la deschidere: Mihai Costea (CSS Bârlad), Dănuț Jipa (CNE Cornu)

Centru: Sergiu Lucaciu (CSM Baia Mare), Sebastian Munteanu (CSS Bârlad), Iulian Andrei Ionel Crăciun (CS Dinamo)

Aripă: Andrei Mihalache (CNE CSS2 Baia Mare), Laurențiu Pocovnicu (ACS Tomitanii), Giani Tănase (CSS Bârlad), George Mitroi (CS Dinamo),

Fundaș: Cosmin Botezatu (CSS Bârlad), Vlad Leica (CSS Bârlad)

Staff:

Antrenor: Cosmin Cioriciu și Dănuț Dumbravă, Doctor: Cristian Staicu, Preparator fizic: Ștefan Rusu, Kinetoterapeut: Adrian Purdila, Analist video: Sabin Vasilescu, Director tehnic: Yannick Vignette. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: