Home » Justitie » Trafic îngreunat pe DN 24, după răsturnarea unui TIR cu obiecte sanitare, care s-au împrăștiat. Autotrenul a rămas în mers fără roțile din spate

Trafic îngreunat pe DN 24, după răsturnarea unui TIR cu obiecte sanitare, care s-au împrăștiat. Autotrenul a rămas în mers fără roțile din spate

Traficul rutier pe drumul național DN 24, Bârlad – Vaslui, s-a desfășurat cu dificultate timp de mai multe ore, ieri după-amiază, în apropiere de Crasna, după răsturnarea unui TIR încărcat cu obiecte sanitare și de menaj, care s-au împrăștiat pe câmp. Polițiștii au constatat că autotrenul a rămas în mers fără roțile din spate.

Accidentul s-a petrecut în apropiere de punctul de informare rutieră Crasna, la 20 de kilometri de Vaslui, după ce autotrenul, înmatriculat în județul Iași, a rămas în mers fără roțile din spate ale remorcii. Practic, puntea din spate a TIR-ului s-a rupt la scurt timp după ce șoferul a traversat o linie de cale ferată și un pod rutier.

”În urma defecțiunii apărută la roțile din spate, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat pe acostamentul șoselei, o parte din șasiu fiind pe șosea. În consecință, echipaje de polițiști s-au deplasat în zonă, unde dirijează traficul rutier”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

În momentul răsturnării, cea mai mare parte din obiectele sanitare și de menaj s-au împrăștiat pe câmp. În aceste condiții, se așteaptă un alt TIR pentru a fi încărcată marfa, precum și o macara cu care să fie ridicat autotrenul răsturnat. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: