Home » Politic » Tibi, când aveai dreptate? Atunci când spuneai că Ponta e hoț și vânzător de țară, sau acum când ești de partea lui?

Tibi, când aveai dreptate? Atunci când spuneai că Ponta e hoț și vânzător de țară, sau acum când ești de partea lui?

de Simona MIHĂILĂ

Tiberius Nechita, președintele organizației județene a PRU, a fost făcut albie de porci, alaltăieri, în cadrul unei conferințe de presă organizată de foștii săi colegi de partid. Aceștia au demisionat în bloc din partidul care folosea imaginea lui Vlad Țepeș pentru a le sugera cetățenilor că mai toată clasa politică, în frunte cu Victor Ponta trebuie trasă în țeapă (la modul simbolic) pentru nelegiuirile pe care le săvârșesc.

Marcel Vasilache, Mihai Petrov sau Iulius Botez sunt doar câțiva dintre foștii membri PRU care au decis să se rupă de acest partid după ce liderul său, Bogdan Diaconu, i-a luat ”în brațe” pe Ponta și pe Sebastian Ghiță.

tiberius-nechitaTiberius Nechita, ”militantul” anti-Chevron, cel care se posta în fața Primăriei Bârlad în semn de protest față de decizia guvernului PSD de a la liber extragerii gazelor de șist în zona Bârladului, cel care a strigat neobosit împotriva lui Ponta, pe care-l făcea trădător de țară, a ales să schimbe poza lui Țepeș cu cea a lui Ponta. Drept mulțumire, a primit onoarea de a fi candidatul PRU Vaslui la Senat. Și speră că va fi ales! Probabil că speranțele sale se îndreaptă tot către miile de oameni cărora, ani la rând, le-a spus să nu voteze cu Ponta! Sau poate ca acum nădăjduiește în votul jandarmilor care-i băteau crunt pe militanții anti-Chevron!

Revolta foștilor colegi ai lui Tiberius Nechita a fost fără margini. Recent, ei s-au înscris într-un alt partid (Forța Națională), înființând organizația județeană a acestuia. Partidul, unul naționalist, nu participă la alegerile parlamentare, fiind preocupat,partidul-forta-nationala-barlad deocamdată, să-și înființeze filiale în toate țara.

”Am preferat sã plec, pentru a mã alãtura unui partid ce poate salva România. Vreau sã pun umãrul pentru a salva tara de la hotia la care este supusã, atât din interior, cât si din exterior. Cred cã americanii au dat un semnal de cum se poate scãpa de fortele oculte si europenii ar trebui sã le urmeze exemplul. Vom scãpa tara de hoti si trãdãtori. Nu pot sã nu-i amintesc, printre hoti si trãdãtori, pe cei doi care au influentat viata politicã atât mie, cât si altor membrii ai PRU: Bogdan Diaconu si Tiberius Nechita, si le spun pe aceastã cale, precum i-am zis si unui alt deputat, care se si vedea primar, «Sã dea Domnul sã nu ajungeți». Îmi cer scuze fatã de cei pe care i-am adus în alegerile electorale locale si au ajuns consilieri locali, cã i-am adus într-un asemenea partid si acum trebuie sã stea la cheremul unor hoti si trãdãtori. Le aduc aminte cã existã viatã si dupã 11 decembrie!”, a spus Marcel Vasilache.

“Motivul pentru care ne-am alãturat acestei formatiuni politice este simplu: Vlad Tepes si-a dat demisia din PRU, indignat cã trebuia sã fie coleg cu toti penalii si traseistii care, dacã ar fi trãit pe vremea lui, ar fi avut rezervate unele dintre cele mai înalte tepe. Surse din PRU spun cã însusi Vlad Tepes a fost dat afarã din partid de liderul suprem Bogdan Diaconu, între cei doi având loc o disputã pentru functia de voievod. Un lucru este cert: între Vlad Tepes si PRU nu mai existã nicio legãturã. Vlad Tepes a fost asasinat a doua oarã. Au decis ca în locul lui sã-l aducã pe Ali Baba cu cei 40 de hoti din PMP, PRU, PSD, UNPR, UDMR si de unde or mai fi venit. Sunt oameni de valoare în continuare în Bârlad si ni se vor alãtura pe viitor pentru a salva România”, a declarat Iulius Botez.

About Simona Vasile

3 comments

  1. Omul nu are nimic cu politia.A casit cativa creduli si a incercat si el poate prinde un loc de cosilier local.

  2. Știe cineva cine sunt Vasilache, Botez si ceilalți traseisti?

    • Nimeni, cine ar putea fi? A auzit cineva de ei? Sunt 3 viermi care se cred muste. Vasilache cu limbajul lui da dovada de micimea lui. A fost consilier local si n-a facut un singur proiect de hotarare. A luat banii barladenilor degeaba. Cica nu-s obisnuiti cu scoruri mici, dar in vara au avut doar scoruri mici, iar acest partid fantoma le va aduce scoruri si mai mici.

%d blogeri au apreciat: