Home » Justitie » Vasluienii pot deveni detectivi particulari

Vasluienii pot deveni detectivi particulari

Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui organizează pe 13 ianuarie 2017 examen pentru atestarea profesională a calității de detectiv particular. Candidații se pot prezenta la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui – Serviciul de Investigații Criminale, până pe cinci decembrie pentru a depune dosarul de concurs.

Vor avea nevoie de cerere de participare la examen; avizul de principiu eliberat de Serviciul de Investigații Criminale; fișa medicală pentru atestarea calității de detectiv particular; avizul psihologic; copii ale documentelor de studii, conform Legii nr. 329/2003, în vederea certificării conform cu originalul; curriculum vitae; declarație notarială din care să rezulte că nu desfășoară activități care să implice autoritatea publică a statului; actul de identitate al candidatului (original și copie); certificat de naștere și certificat de căsătorie, după caz, în original și copie; dovada achitării la casieria I.P.J. Vaslui a taxei pentru susținerea examenului.

Examenul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui anul viitor, pe 13 ianuarie de la ora 09.00 și va consta în desfășurarea a două probe. Vor da un test grilă cu 18 întrebări, iar candidații declarați „admis” la proba scrisă vor da și interviu. Tematica și bibliografia au fost afișate la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Reprezentanții mandatați ai asociațiilor profesionale de detectivi particulari care doresc să participe la examen, își vor comunica intenția, în scris, la Serviciul de Investigații Criminale până la data de 05 decembrie 2016 .

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0235.303161. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: