Home » Justitie » Apel al organelor de cercetare către oamenii care ar putea da indicii in cazul băiețelului descoperit mort în container

Apel al organelor de cercetare către oamenii care ar putea da indicii in cazul băiețelului descoperit mort în container

Organele de cercetare implicate în achetarea cazului bebelușului descoperit mort în această dimineață, într-un container de gunoi, în zona de nord a Bârladului, lansează un apel către cetățenii ce ar putea oferi indicii care să ducă la identificarea mamei acestuia.

”In cazul in care sunt persoane care cunosc femei – vecine, cunoștinte, rude etc. –  ce au născut in urmă cu o lună – o lună și jumătate si nu au mai văzut copilul în ultimele zile, să sune la 112. Era băiat, avea până în două luni  – cel mai sigur o lună, o lună și jumătate – și era bine îngrijit”, a declarat, pentru Est News, procurorul criminalist Alice Ruja.

Băiețelul fusese născut viu, avea 53 de centimetri și a fost descoperit azi dimineață, în jurul orei 5.39, de un bărbat, într-un container de gunoi amplasat în spatele unui bloc din zona Grădinii Publice. Era înfășat cu o pătură roz, cu flori, și legat cu un cordon cu puncte negre. În urma autopsiei nu au fost descoperite urme de violență pe trupul său, însă s-a stabilit că bebelușul era mort de circa 4 – 7 zile.  (S.M.)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: