Home » Social » UPDATE: Bebelușul găsit la container era mort de cel puțin 4 zile! Rezultatul autopsiei

UPDATE: Bebelușul găsit la container era mort de cel puțin 4 zile! Rezultatul autopsiei

Autopsia in cazul bebelusului descoperit mort într-un container de gunoi, la Bârlad, a fost finalizata.

”In urma autopsiei efectuate nu s-a putut stabili cauza mortii. Se asteapta rezultatul histopatologiei pentru stabilirea cauzei decesului. Bebelusul avea circa doua luni si parea bine ingrijit. Nu avea urme de violenta și era mort de circa 4 – 6 zile. Dosarul va fi inregistrat la Parchetul de pe langă Judecatoria Barlad pentru continuarea cercetărilor si identificarea mamei”, a declarat, pentru Est News, procurorul criminalist Alice Ruja.

Vom reveni cu amanunte

Stire initiala:

Astăzi dimineață, în jurul orei 5.39, un bârlădean a făcut o descoperire macabră într-un container de gunoi amplasat în spatele unui bloc din zona Grădinii Publice. Cel care a descoperit bebelușul este unul dintre cei care obișnuiesc să scormonească prin containerele de gunoi după diverse lucruri. Bebelușul (sau fătul pentru că deocamdată nu se știe cu exactitate despre ce anume este vorba) era pus într-un sac de rafie, aruncat în containerul de gunoi.

Persoana care l-a descoperit a anunțat la 112 și, astfel, la fața locului a ajuns o echipă operativă. Pe moment, nu ne putem pronunța nici câte săptămâni are, nici sexul nu-l știm sau alte amănunte de acest gen. Trupul neînsuflețit a fost dus la Morga Bârlad unde urmează a se efectua autopsia pentru a se stabli cu exactitate cauza decesului și împrejurările în care a survenit”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: